Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Onder bod
Hyacinthenlaan 128 in Geleen 6163 BM

Hyacinthenlaan 128

6163 BM Geleen
Vraagprijs € 89.000,- k.k.

Omschrijving

Deze woning is eigendom van ZOWonen te Sittard, waarbij ZOWonen samen met Kempen & Oberdorf Makelaardij u graag een kans op de woningmarkt biedt om een woning aan te kunnen kopen. Deze woning is dan ook nadrukkelijk enkel bestemd voor eigen gebruik en niet voor o.a. beleggings- en/ of verhuurdoeleinden dan wel doorverkoop. In dezen wordt in de koopovereenkomst een antispeculatiebeding...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1950 Woonoppervlakte 95 m² Aantal kamers 5
Lees meer

Omschrijving

Deze woning is eigendom van ZOWonen te Sittard, waarbij ZOWonen samen met Kempen & Oberdorf Makelaardij u graag een kans op de woningmarkt biedt om een woning aan te kunnen kopen. Deze woning is dan ook nadrukkelijk enkel bestemd voor eigen gebruik en niet voor o.a. beleggings- en/ of verhuurdoeleinden dan wel doorverkoop. In dezen wordt in de koopovereenkomst een antispeculatiebeding opgenomen.

Op een rustige en kindvriendelijke locatie, in de nabijheid van openbaar vervoer en scholen ligt deze tussenwoning met provisiekelder, drie slaapkamers en tuin. Deze woning dient gemoderniseerd te worden.

Souterrain:
Provisiekelder.

Begane grond:
De hal met meterkast (5 groepen, aardlekschakelaar, dag- en nachttarief) en toilet met fonteintje biedt toegang tot de woonkamer.
De doorzon woonkamer (ca. 26m2) beschikt over een muurkast en toegang tot de kelder.
De keukenruimte (ca. 5m2) is half open, maar beschikt momenteel niet over een keukenblok.
Vanuit de keuken is de berging bereikbaar.

Eerste verdieping:
De overloop biedt toegang tot drie slaapkamers (resp. 16 m2, 9 m² & 9 m2) en de badkamer.
Badkamer (ca. 3 m²) met douche en vaste wastafel.

Tweede verdieping:
Middels een vlizotrap bereikbare bergzolder met standplaats cv-ketel.

Tuin
Omsloten tuin met terras, tuinhuis en achterom.

Bijzonderheden:
Bouwjaar ca. 1950
Cv ketel: AWB HR uit 2002
Deze woning beschikt over kunststof kozijnen met HR glas
Deze woning beschikt over dakisolatie
Woonoppervlakte ca. 95 m²
Inhoud ca. 360 m³
Perceeloppervlakte dient nog kadastraal te worden ingemeten, kosten hiervoor zijn voor koper.
De aanwezige apparatuur is door verkoper niet op deugdelijkheid getest
Er wordt een erfdienstbaarheid t.a.v. het naast- / achtergelegen voetpad gevestigd
Er wordt een erfdienstbaarheid tot handhaving van gemeenschappelijke voorzieningen (woonblok) gevestigd
Er zijn asbesthoudende toepassingen gevonden in de woning met laag risico (asbest rapport bij makelaar aanwezig)
De mogelijkheid tot een bouwkundige inspectie in verband met de aansprakelijkheidsclausule
De kosten voor de kadastrale inmeting zijn voor rekening van koper

Deze woning is eigendom van ZOWonen te Sittard, waarbij ZOWonen samen met Kempen & Oberdorf Makelaardij u graag een kans op de woningmarkt biedt om een woning aan te kunnen kopen. Deze woning is dan ook nadrukkelijk enkel bestemd voor eigen gebruik en niet voor o.a. beleggings- en/ of verhuurdoeleinden dan wel doorverkoop. In dezen wordt in de koopovereenkomst een antispeculatiebeding opgenomen.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Overdracht Status Onder bod Vraagprijs € 89.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Tussenwoning Kwaliteit woning Eenvoudig Subtype woning Repeterend permanent Bouwjaar 1950 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg en in woonwijk Indeling Woonoppervlakte 95 m² Perceeloppervlakte 1 m² Overige inpandige ruimte 10 m² Inhoud 360 m³ Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 2 woonlagen en een kelder en een zolder Energie Energieklasse B Energie einddatum 06-05-2029 Isolatie Dakisolatie, kierdichting en hr-glas Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel AWB HR (Gas Combiketel uit 2002, Eigendom) Buitenruimte Tuin Achtertuin en voortuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 60 m² (12.0 m bij 5.0 m) Ligging hoofdtuin Noordoost Achterom Ja Kwaliteit tuin Normaal Bergruimte Schuur / Berging Inpandig Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Matig Onderhoud buiten Redelijk tot goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen TV kabel Kadastrale gegevens Gemeente Geleen Sectie G Perceelnummer 4307 Oppervlakte 1 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Hyacinthenlaan 128, 6163 BM Geleen
U kunt de brochure hier downloaden

ContactPersoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring