Combineer onze aan- én verkoopdienstverlening met het afsluiten van je nieuwe hypotheek

Maak gebruik van ons totaalpakket. Zo heb je alles onder één dak geregeld.

Combineer aan-, verkoop en hypotheek

Maak gebruik van ons totaalpakket en combineer onze aan- én verkoopdienstverlening met het afsluiten van je nieuwe hypotheek. Wij zoeken samen naar jouw droomhuis, zorgen er samen voor dat jouw huidige woning wordt verkocht en wordt je volledig ontzorgd door het afsluiten van de hypotheek van je nieuwe woning. Zo hoef je niet te switchen tussen verschillende makelaars en hypotheekadviseurs, maar heb je alles onder één dak geregeld. Wel zo fijn, toch? Weet jij eigenlijk al wat je kunt lenen? Als je benieuwd bent naar de maximale hoogte van je hypotheek dan kun je gebruik maken van onze eenvoudige hypotheekberekentool. Dan weet je binnen enkele minuten wat je kan lenen!

Wil jij profiteren van ons totaalpakket?

Wil je voordelig en vertrouwd verhuizen? Dan is ons totaalpakket iets voor jou. Wij begeleiden je verhuizing van A tot Z.

Wat zit er in het totaalpakket?

Lijkt dit je wat?

Neem dan contact met ons op, wij berekenen jouw voordeel! Vul je gegevens in, dan nemen wij binnen 1 werkdag contact met je op. Je kunt ons ook direct bellen voor een afspraak op 046 - 45 123 49.

Gratis kennismakingsgesprek

Wat onze klanten vinden

9.0 Anoniem Geldakkerstraat 7 07 sep. 2023

Vriendelijke makelaar en medewerkers Goeie service Mooie presentatie op funda Snelle verkoop van mijn huis

9.0 Anoniem Karel de Grotestraat 33 05 sep. 2023

Alles liep gesmeerd en als je vragen had, werden die naar voldoening beantwoord. Over de kosten kan ik me geen voorstelling maken of dat veel of weinig zou moeten zijn. Ervan uit gaande dat de kosten...

9.0 Mevr. Rutten Kastelenweg 20 18 jul. 2023

Het contact was duidelijk via move. De makelaar heeft zich veel moeite gedaan en tijd erin gestoken om de juiste koper te vinden.

9.0 Mevr. van Leuven Berkenstraat 4 16 jul. 2023

Een zeer deskundige makelaar, met prima advies en goede begeleiding. Heeft op het juiste moment de juiste instanties ingeschakeld, voor bijvoorbeeld bouwkundig advies.

10 Anoniem Rijksweg Zuid 24 9 04 jul. 2023

Vanaf begin open en duidelijk. Deskundig en kennis van de Sittardse woningmarkt. Dat was voor ons heel belangrijk en doorslaggevend voor de keuze van deze makelaar. Heel plezierig en direct contact...

8.0 Fam feller Lahrstraat 1 28 jun. 2023

Zeer enthousiaste team! Lekker "gewoon". Nadat de eerste koper niet op kwam dagen om te tekenen (ivm financiering) hebben ze meteen de knop omgezet en het tweede stel benaderd, met succes! Verkopers...

9.0 Mevr. Eisermann Stijn Streuvelsstraat 7 28 jun. 2023

Prima service, hadden Kempen & Oberdorf als aankoop en verkoop makelaar. Als aankoop makelaar, snel ons droom huis gevonden. Bij de verkoop was er alleen een klein misverstand met de overdracht,...

8.8 Dhr. Jeroen Van der Heijden Rijksweg Noord 207 24 mei 2023

Prima verlopen, op het allerlaatste moment toch nog verkocht. Deze makelaar is zeker aan te raden. Houden je prima op de hoogte via de move account.

10 Dhr. Horn Stadswegske 83 08 mei 2023

De makelaar kende de woning van binnen en buiten en kon alle vragen van de koper beantwoorden. Een aanbevelingswaardig.

8.8 Anoniem Bemelmansstraat 4 14 dec. 2022

Super service, snelle reacties, heel vriendelijk en behulpzaam.

Ons totaalpakket

Wil je graag verhuizen maar weet je niet waar te beginnen? Dan helpen wij je graag. Maak gebruik van ons totaalpakket en combineer onze aankoop- en verkoopdienstverlening met het afsluiten van je nieuwe hypotheek. Wij zoeken samen naar jouw droomhuis, zorgen er samen voor dat jouw huidige woning wordt verkocht en word je volledig ontzorgd door het afsluiten van de hypotheek van je nieuwe woning. Zo hoef je niet te switchen tussen verschillende makelaars en hypotheekadviseurs, maar heb je alles onder één dak geregeld. Wel zo fijn, toch?

Vind je het lastig om jouw droomhuis te bemachtigen? Dan is een aankoopmakelaar misschien wel geschikt voor jou. Wij nemen jou mee in het gehele proces, van zoektocht naar aankoop. Waarschijnlijk wil je jouw huidige woning dan ook verkopen en heb je een nieuwe hypotheek nodig. Combineer dan onze aan-, verkoopdienst & hypotheek door gebruik te maken van ons totaalpakket. Dit scheelt jou tijd en geld, maar zorgt er bovendien voor dat verhuizen minder stressvol is dan je van tevoren had gedacht.

Totaalpakket

Wil je een vrijblijvende afspraak of meer informatie?

Neem contact met ons op!

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in

Bezoekadres:
kempen & oberdorf - Sittard
Rijksweg Zuid 121
6134 AA Sittard

Bezoekadres:
kempen & oberdorf - Stein
Haalbrugskensweg 12
6171 JA Stein

Back to top