Je huis in Limburg verkopen
Alles in huis voor een fijn thuis

Huis verkopen met kempen & oberdorf

Totaalpakket
Bij kempen & oberdorf kun je rekenen op totale ontzorging tijdens het hele proces. Als je stappen zet op de woningmarkt, bewandel je verschillende paden. Kempen & oberdorf biedt alle woondiensten aan onder één dak. Zo werken wij met een vast, scherp tarief als je onze aankoopdienst, verkoopdienst en ons hypotheekadvies afneemt. Voor al je woonvragen kun je dus bij ons terecht.
De goede buur
Wij zijn de makelaar voor iedereen. Voor elke woonwens, hoe die ook mag zijn. Als aankoopmakelaar helpen we je graag bij het vinden en kopen van de woning van je dromen. Als verkoopmakelaar willen we jouw woning het beste verkopen. Daar steken wij onze energie in. Wij zijn heel gewoon gebleven, zie ons maar als de goede buur: we kunnen ons goed verplaatsen in jouw situatie en je kunt altijd bij ons terecht. We staan je bij met een eerlijk advies.
IJzersterke woningpresentatie
Als jij je woning verkoopt met kempen & oberdorf, kun je rekenen op een ijzersterke en uitgebreide woningpresentatie. Wij werken met een vaste fotograaf, die precies weet wat wij voor ogen hebben. We geven tips zodat alles er piekfijn uitziet, voordat het gefotografeerd of gefilmd wordt. Onze lat ligt hoog en dat zie je terug in de opbrengst van jouw woning.

Wil je dat wij contact met jou opnemen? Laat je gegevens achter en we plannen een verkoopgesprek in.

De eerste indruk

Hoe zien potentiële kopers jouw woning? De eerste indruk wordt binnen 15 seconden bepaald. Dit begint dus al bij de presentatie van jouw woning. Deze kan daarom maar beter uitstekend zijn!

We geven graag tips om jouw huis verkoopklaar te maken. De fotografie van jouw woning wordt uitgevoerd door onze vaste, professionele fotograaf. Deze weet waar hij het over heeft en maakt prachtige beelden van jouw geliefde woning. Zo wordt jouw woning van de beste kant belicht.

Vervolgens zorgen we ervoor dat jouw woning goed opvalt door deze aan te bieden via de juiste kanalen, zodat er passende kopers worden aangetrokken.

Gratis verkoopgesprek aanvragen

De eerste stap naar de verkoop

De eerste stap op weg naar jouw nieuwe droomhuis is weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw eigen huis. Vraag daarom een gratis en vrijblijvende waardebepaling aan van jouw huidige woning. Onze makelaars komen graag bij je langs om jouw woning op te nemen.

Verkopen met kempen & oberdorf

Door te verkopen met Kempen & Oberdorf ben je verzekerd van een zorgeloos verkoopproces van A tot Z. Met onze jarenlange ervaring in de regio Sittard weten we precies wat er speelt in de lokale vastgoedmarkt. We gaan verder dan de traditionele makelaars door constant op zoek te gaan naar slimme en innovatieve oplossingen. Ons team is toegewijd, om jouw geliefde woning tegen de beste voorwaarden te verkopen. We ontzorgen je volledig tijdens het verkooptraject, zodat jij je kunt richten op andere belangrijke zaken. Met onze expertise en uitgebreide kennis van de markt, zetten we ons in om het maximale uit de verkoop te halen.
Of je nu een appartement, eengezinswoning of luxe villa wilt verkopen, wij staan voor je klaar met persoonlijke aandacht en professioneel advies. Vertrouw op verkopen met Kempen & Oberdorf voor een succesvolle en vlotte verkoop van jouw woning.

Gratis en vrijblijvend verkoopgesprek aanvragen

De mens achter de woning leren kennen

Om passende verkopers aan te trekken en jouw huis onder de juiste voorwaarden te verkopen, willen wij graag de persoon achter de woning leren kennen. Op deze manier begrijpen wij écht wat jouw wensen en eisen zijn. Als specialist en NVM-makelaar staan we dicht bij de klant, persoonlijk én betrokken. Natuurlijk regelen we ook de bezichtigingen nauwkeurig, zodat je hier geen omkijken naar hebt. Onderhandelen doen wij voor je. We ontzorgen jou compleet, van A tot Z. We willen namelijk dat je met een prettig gevoel terugkijkt op een succesvol traject.

Verhuizen Verkoop kempen oberdorf

Totaalpakket

Naast de begeleiding tijdens het aankoopproces, biedt kempen & oberdorf alle woondiensten aan onder één dak. Wij bieden jou een scherp tarief als je onze aankoopdienst, verkoopdienst en ons hypotheekadvies afneemt. Profiteer van extra voordeel met ons totaalpakket!

Wat onze klanten vinden

9.0 Anoniem Kerkweg 65 05 apr. 2024

De begeleiding was heel fijn en prettig. We kregen goede adviezen over o.a. de prijs van het huis. De verkoop van het huis verliep vlot. Van het begin tot het einde een heel prettig en open contact...

10 Meriam Korste Forum 5 13 mrt. 2024

Kan alleen maar vol lof zijn. Goede begeleiding, geinteresseerd in de wensen die we hadden en begripvol als later bleek dat na een bezichtiging het toch niet was wat we zochten.

10 Anoniem Geallieerdenstraat 16 06 mrt. 2024

Niet de eerste keer dat we gebruik maken van de diensten van deze makelaar. Dat alleen al zegt genoeg. Prettig en persoonlijk contact met Linda , en prima voortgang gedurende de verkoop. Een aanrader

10 Anoniem Daalhof 57 02 mrt. 2024

Kernverzoek aan de makelaar was "ontzorgd worden", zodat we zelf zo weinig mogelijk tijd kwijt zouden zijn aan de verkoop. Dit is meer dan gelukt: enorm compliment aan het team van Kempen & Oberdorf...

8.0 Dhr. Eijkenboom Gulicksestraat 53 01 mrt. 2024

Goed was berijd overal uitleg te geven vond dit goed en vertrouwd dank hier voor beveel haar bij iedereen aan

10 Fedor Piek 27 feb. 2024

Top makelaar. No nonsens, kent de lokale markt door en door.

9.8 Dhr. Pi-air Geelen Hadewychstraat 9 27 feb. 2024

Contactpersoon kent de markt en speciaal mijn wijk.Zijn courtage is marktconform en de begeleiding en bezichtigingen verlopen vlot en begripvol. De benadering in alle aspecten is zoals jij hetzelf ook...

10 Anoniem Dorpstraat 42 31 jan. 2024

Top makelaar. Zeer deskundig, geven snel en correct antwoord als je ze belt, houden je op de hoogte van alle bezichtigingen en niks is teveel. Aanrader 👍🏻

10 Anoniem Zandstraat 10 10a 18 jan. 2024

Alles prima, aangenaam contact, vakkundig, to the point, goede workflow Ze hebben alles overgenomen wat er maar te doen is en meegedacht over de verwarming die nog even aan moet als het gaat vriezen...

9.0 Anoniem Blijdestein 46 17 jan. 2024

Er werkt vriendelijk personeel en ze zijn bereidwillig om op vragen te reageren. De communicatie verloopt helder en duidelijk. Het kantoor was makkelijk bereikbaar en er werd snel contact met je...

Samen met ons jouw woning verkopen?

Wij hebben alles in huis voor een fijn thuis!

Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag vrijblijvend bij je langs om je meer te vertellen over onze dienstverlening.

Jouw droomwoning nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Bezoekadres:
kempen & oberdorf - Sittard
Rijksweg Zuid 121
6134 AA Sittard

Bezoekadres:
kempen & oberdorf - Stein
Haalbrugskensweg 12
6171 JA Stein

Back to top