Je huis in Limburg verkopen
Alles in huis voor een fijn thuis

Huis verkopen met kempen & oberdorf

Totaalpakket
Bij kempen & oberdorf kun je rekenen op totale ontzorging tijdens het hele proces. Als je stappen zet op de woningmarkt, bewandel je verschillende paden. Kempen & oberdorf biedt alle woondiensten aan onder één dak. Zo werken wij met een vast, scherp tarief als je onze aankoopdienst, verkoopdienst en ons hypotheekadvies afneemt. Voor al je woonvragen kun je dus bij ons terecht.
De goede buur
Wij zijn de makelaar voor iedereen. Voor elke woonwens, hoe die ook mag zijn. Als aankoopmakelaar helpen we je graag bij het vinden en kopen van de woning van je dromen. Als verkoopmakelaar willen we jouw woning het beste verkopen. Daar steken wij onze energie in. Wij zijn heel gewoon gebleven, zie ons maar als de goede buur: we kunnen ons goed verplaatsen in jouw situatie en je kunt altijd bij ons terecht. We staan je bij met een eerlijk advies.
IJzersterke woningpresentatie
Als jij je woning verkoopt met kempen & oberdorf, kun je rekenen op een ijzersterke en uitgebreide woningpresentatie. Wij werken met een vaste fotograaf, die precies weet wat wij voor ogen hebben. We geven tips zodat alles er piekfijn uitziet, voordat het gefotografeerd of gefilmd wordt. Onze lat ligt hoog en dat zie je terug in de opbrengst van jouw woning.

De eerste stap naar de verkoop

De eerste stap op weg naar jouw nieuwe droomhuis is weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw eigen huis. Vraag daarom een gratis en vrijblijvende waardebepaling aan van jouw huidige woning. Onze makelaars komen graag bij je langs om jouw woning op te nemen.

Gratis waardebepaling aanvragen

Verkopen met kempen & oberdorf

  • Ontzorgen jou compleet van A tot Z in het gehele proces
  • Jarenlange ervaring in regio Sittard
  • Gaan verder dan traditionele makelaars
  • Zijn constant op zoek naar slimme oplossingen
  • Doen er alles aan om jouw geliefde woning tegen de beste voorwaarden te verkopen

Gratis en vrijblijvend informatiegesprek aanvragen

Verhuizen Verkoop kempen oberdorf

De eerste indruk

Hoe zien potentiële kopers jouw woning? De eerste indruk wordt binnen 15 seconden bepaald. Dit begint dus al bij de presentatie van jouw woning. Deze kan daarom maar beter uitstekend zijn! We geven graag tips om jouw huis verkoopklaar te maken. De fotografie van jouw woning wordt uitgevoerd door onze vaste, professionele fotograaf. Deze weet waar hij het over heeft en maakt prachtige beelden van jouw geliefde woning. Zo wordt jouw woning van de beste kant belicht. Vervolgens zorgen we ervoor dat jouw woning goed opvalt door deze aan te bieden via de juiste kanalen, zodat er passende kopers worden aangetrokken.

Gratis informatiegesprek aanvragen

De mens achter de woning leren kennen

Om passende verkopers aan te trekken en jouw huis onder de juiste voorwaarden te verkopen, willen wij graag de persoon achter de woning leren kennen. Op deze manier begrijpen wij écht wat jouw wensen en eisen zijn. Als specialist en NVM-makelaar staan we dicht bij de klant, persoonlijk én betrokken. Natuurlijk regelen we ook de bezichtigingen nauwkeurig, zodat je hier geen omkijken naar hebt. Onderhandelen doen wij voor je. We ontzorgen jou compleet, van A tot Z. We willen namelijk dat je met een prettig gevoel terugkijkt op een succesvol traject.

Totaalpakket

Naast de begeleiding tijdens het aankoopproces, biedt kempen & oberdorf alle woondiensten aan onder één dak. Wij bieden jou een scherp tarief als je onze aankoopdienst, verkoopdienst en ons hypotheekadvies afneemt. Profiteer van extra voordeel met ons totaalpakket!

Samen met ons jouw woning verkopen?

Wij hebben alles in huis voor een fijn thuis!

Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag vrijblijvend bij je langs om je meer te vertellen over onze dienstverlening.

Wil je dat wij contact met jou opnemen? Laat je gegevens achter en we plannen een kennismaking in.

Wat onze klanten vinden

8.8 Anoniem Bemelmansstraat 4 14 dec. 2022

Super service, snelle reacties, heel vriendelijk en behulpzaam.

9.0 Dhr. U. Idzes Philip de Croystraat 15 09 dec. 2022

Prima makelaarskantoor met uitstekende kennis van de huizenmarkt. Bijzonder vriendelijke en prettige makelaars. Denken met je mee en geven goed advies. Bijzonder tevreden over hoe alles gegaan is, van...

9.8 Dhr. Verhulst Jubileumplein 7 28 nov. 2022

Kempen en Oberndorf is een Prima Makelaarskantoor De Dames zijn zeer vriendelijk en het kantoor is zeker op de hoogte van de markt , en lleveren een professionele afhandeling tegen een prima tarief...

10 Dhr. Mohren Hoogveldlaan 31 2 22 nov. 2022

Eerlijk, vrijblijvend en vakkundig advies en daarnaast ook nog eens zeer betrokken, betrouwbaar en uiterst klantvriendelijk. Oftewel, kan het nog beter? Kan het me bijna niet voorstellen. Marcello en...

9.0 J.J. Horijon Kromstraat 66 02 nov. 2022

Uitstekend contact en prima ondersteuning. Met name de open en no-nonsense communicatie is door ons erg op prijs gesteld.

10 Dhr. Tim Welten Van Ostadestraat 4 02 nov. 2022

Hele fijne duidelijke communicatie, geven echt vakwerk op maat. Goede kennis van de lokale markt en schept realistische verwachtingen bij het ingaan van het verkooptraject.

8.8 Anoniem Sartonlaan 9 12 sep. 2022

Zeer tevreden over de snelheid en professionaliteit waarmee het hele proces is opgepakt! Ook bij complicaties in het verkoop proces werd er heel snel geschakeld en gehandeld om het beste resultaat te...

8.2 Anoniem Bongerd 19 25 aug. 2022

Zeer adequate dienstverlening, heel vriendelijk en ze geven rust in een spannende tijd. Heel belangrijk om professioneel advies te krijgen in het proces.

8.8 Anoniem Kerkstraat 132 02 aug. 2022

Betrouwbare en deskundige makelaar die zijn afspraken na komt. Voorbereiding en afhandeling verkoop snel en volledig naar wens.

10 Dhr. Bob Hoeijmakers Vostaertstraat 5 21 jul. 2022

Het contact met Kempen & Oberdorf was fijn. Korte lijntjes en fijne ondersteuning. Prijsstelling woning en advies was ook top.

Jouw droomwoning nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Bezoekadres:
kempen & oberdorf - Sittard
Rijksweg Zuid 121
6134 AA Sittard

Bezoekadres:
kempen & oberdorf - Stein
Haalbrugskensweg 12
6171 JA Stein

Back to top