Je huis in Limburg verkopen
Alles in huis voor een fijn thuis

Huis verkopen met kempen & oberdorf

Totaalpakket
Bij kempen & oberdorf kun je rekenen op totale ontzorging tijdens het hele proces. Als je stappen zet op de woningmarkt, bewandel je verschillende paden. Kempen & oberdorf biedt alle woondiensten aan onder één dak. Zo werken wij met een vast, scherp tarief als je onze aankoopdienst, verkoopdienst en ons hypotheekadvies afneemt. Voor al je woonvragen kun je dus bij ons terecht.
De goede buur
Wij zijn de makelaar voor iedereen. Voor elke woonwens, hoe die ook mag zijn. Als aankoopmakelaar helpen we je graag bij het vinden en kopen van de woning van je dromen. Als verkoopmakelaar willen we jouw woning het beste verkopen. Daar steken wij onze energie in. Wij zijn heel gewoon gebleven, zie ons maar als de goede buur: we kunnen ons goed verplaatsen in jouw situatie en je kunt altijd bij ons terecht. We staan je bij met een eerlijk advies.
IJzersterke woningpresentatie
Als jij je woning verkoopt met kempen & oberdorf, kun je rekenen op een ijzersterke en uitgebreide woningpresentatie. Wij werken met een vaste fotograaf, die precies weet wat wij voor ogen hebben. We geven tips zodat alles er piekfijn uitziet, voordat het gefotografeerd of gefilmd wordt. Onze lat ligt hoog en dat zie je terug in de opbrengst van jouw woning.

Wil je dat wij contact met jou opnemen? Laat je gegevens achter en we plannen een verkoopgesprek in.

De eerste indruk

Hoe zien potentiële kopers jouw woning? De eerste indruk wordt binnen 15 seconden bepaald. Dit begint dus al bij de presentatie van jouw woning. Deze kan daarom maar beter uitstekend zijn! We geven graag tips om jouw huis verkoopklaar te maken. De fotografie van jouw woning wordt uitgevoerd door onze vaste, professionele fotograaf. Deze weet waar hij het over heeft en maakt prachtige beelden van jouw geliefde woning. Zo wordt jouw woning van de beste kant belicht. Vervolgens zorgen we ervoor dat jouw woning goed opvalt door deze aan te bieden via de juiste kanalen, zodat er passende kopers worden aangetrokken.

Gratis informatiegesprek aanvragen

De eerste stap naar de verkoop

De eerste stap op weg naar jouw nieuwe droomhuis is weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw eigen huis. Vraag daarom een gratis en vrijblijvende waardebepaling aan van jouw huidige woning. Onze makelaars komen graag bij je langs om jouw woning op te nemen.

Verkopen met kempen & oberdorf

Door te verkopen met Kempen & Oberdorf ben je verzekerd van een zorgeloos verkoopproces van A tot Z. Met onze jarenlange ervaring in de regio Sittard weten we precies wat er speelt in de lokale vastgoedmarkt. We gaan verder dan de traditionele makelaars door constant op zoek te gaan naar slimme en innovatieve oplossingen. Ons team is toegewijd, om jouw geliefde woning tegen de beste voorwaarden te verkopen. We ontzorgen je volledig tijdens het verkooptraject, zodat jij je kunt richten op andere belangrijke zaken. Met onze expertise en uitgebreide kennis van de markt, zetten we ons in om het maximale uit de verkoop te halen.
Of je nu een appartement, eengezinswoning of luxe villa wilt verkopen, wij staan voor je klaar met persoonlijke aandacht en professioneel advies. Vertrouw op verkopen met Kempen & Oberdorf voor een succesvolle en vlotte verkoop van jouw woning.

Gratis en vrijblijvend informatiegesprek aanvragen

De mens achter de woning leren kennen

Om passende verkopers aan te trekken en jouw huis onder de juiste voorwaarden te verkopen, willen wij graag de persoon achter de woning leren kennen. Op deze manier begrijpen wij écht wat jouw wensen en eisen zijn. Als specialist en NVM-makelaar staan we dicht bij de klant, persoonlijk én betrokken. Natuurlijk regelen we ook de bezichtigingen nauwkeurig, zodat je hier geen omkijken naar hebt. Onderhandelen doen wij voor je. We ontzorgen jou compleet, van A tot Z. We willen namelijk dat je met een prettig gevoel terugkijkt op een succesvol traject.

Verhuizen Verkoop kempen oberdorf

Totaalpakket

Naast de begeleiding tijdens het aankoopproces, biedt kempen & oberdorf alle woondiensten aan onder één dak. Wij bieden jou een scherp tarief als je onze aankoopdienst, verkoopdienst en ons hypotheekadvies afneemt. Profiteer van extra voordeel met ons totaalpakket!

Wat onze klanten vinden

10 Dhr. Ritzen Karel Doormanstraat 5 28 nov. 2023

Vanaf het begin hele goede service en feedback. Werd van alles goed op de hoogte gehouden. Vriendelijk personeel die de tijd nemen voor de klant

8.0 Anoniem Stijn Streuvelsstraat 6 26 nov. 2023

Veel kennis van de markt en van potentieel groep kopers. Communicatie over wat te verwachten kon soms iets beter.

10 Anoniem Putstraat 58 17 nov. 2023

Zeer prettig. Goedee begeleiding tijdens ons traject. Vriendelijk, deskundig en pro-actief, kortom: hele fijne service.

10 Dhr. Philippen Kevin Vrangendael 142 06 nov. 2023

Top geregeld en een geweldige service. Van alles op de hoogte worden gehouden. Vriendelijke mensen.

9.8 Anoniem Burg. Arnoldtsstraat 56 31 okt. 2023

Al meerdere goede ervaringen gehad met kempen en oberdorf. Klantvriendelijk,deskundig en eerlijk. Ook de medewerker binnendienst reageert altijd op vragen en is zeer betrokken bij het hele traject....

10 Mevr. Leurs Engelenhof 23 23 okt. 2023

Ontzettend tevreden over Kempen & Oberdorf! Inmiddels voor 3e maal woning verkocht tot volle tevredenheid. Daarnaast ook diensten als aankoopmakelaar afgenomen. Deze eveneens erg geslaagd! Super...

8.0 Harry Van de Worp 13 okt. 2023

Fijn contact vanaf het eerste moment. Kwam goed voorbereid naar het intakegesprek en zorgde direct voor een vertrouwensband. Zeer goed bekend met de huizenmarkt in Sittard.

8.8 Dhr. van de Worp Putstraat 96 13 okt. 2023

Fijn persoonlijk contact vanaf het eerste moment. Kwam goed voorbereid naar het intakegesprek en zorgde direct voor een vertrouwensband. Zeer goed op de hoogte van de plaatselijke huizenmarkt in...

9.8 Anoniem Nobelstraat 27 12 okt. 2023

Prettige samenwerking. Bij elke verandering op welk gebied dan ook werd ik direct op de hoogte gehouden. Ook met mijn persoonlijke wensen werd heel fijn rekening gehouden. M.a.w. Top makelaar 👍🏻

7.8 Anoniem Smithlaan 20 12 okt. 2023

Bij verkoop eigen woning liep alles goed! Met aankoop woning was de communicatie niet helemaal top! Maar het personeel heeft alles op alles gezet voor ons!

Samen met ons jouw woning verkopen?

Wij hebben alles in huis voor een fijn thuis!

Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag vrijblijvend bij je langs om je meer te vertellen over onze dienstverlening.

Jouw droomwoning nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Bezoekadres:
kempen & oberdorf - Sittard
Rijksweg Zuid 121
6134 AA Sittard

Bezoekadres:
kempen & oberdorf - Stein
Haalbrugskensweg 12
6171 JA Stein

Back to top