Bedrijfsmakelaardij

Voor de aan- en verkoop, aan- en verhuur en taxatie van uw commerciële vastgoed

Met jarenlange ervaring en deskundigheid kunnen wij u goed begeleiden als het gaat om commercieel vastgoed. Onze dienstverlening is compleet gericht op het bieden van een uitstekende service en complete ontzorging van A tot Z. Voor de aan- en verhuur, aan- en verkoop of een taxatie van uw bedrijfspand bent u bij kempen & oberdorf aan het juiste adres.

Uw commercieel vastgoed in goede handen

Doordacht
Vooraf maken wij een uitgebreide analyse van alle factoren en kansen die van invloed zijn op het succesvol vermarkten van uw vastgoed. Met een doordachte strategie gaan wij voor u aan de slag!
Maximaal resultaat
De markt in Zuid-Limburg kent geen geheimen voor ons. We weten hoe we geïnteresseerden kunnen bereiken. Onze inzet is maximaal, zodat we het beste resultaat voor u kunnen behalen.
Strenge kwaliteitsnormen
Als taxateur van zakelijk vastgoed voldoen wij aan strenge kwaliteitsnormen. We beschikken over Register Taxateurs (RT) die zijn aangesloten bij de NRVT.

Taxatierapport nodig van uw commercieel vastgoed?

Heeft u een (BOG) taxatie van uw bedrijfspand nodig? Kempen & oberdorf kan u hierbij van dienst zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het taxeren van bedrijfsonroerendgoed en staan dankzij onze jarenlange ervaring en deskundigheid garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en deskundigheid. Onze ervaren Bedrijfsmakelaardij Taxateur, Marcello Oberdorf, staat ingeschreven in het N.R.V.T. register waardoor vakbekwaamheid en ethiek gewaarborgd is.

Taxatie aanvragen

Taxatierapport BOG

U kunt een (BOG) taxatierapport in meerdere situaties nodig hebben, bijvoorbeeld bij financiering (bedrijfspandhypotheek bij de bank), WOZ, aan- of verkoop van een bedrijf, vaststelling van de waarde t.b.v. de jaarrekening van een onderneming, bepaling van de huurwaarde, etc. Een objectieve taxatie van commercieel vastgoed is een belangrijke voorwaarde voor financiering. Dat is waarom wij veel waarde hechten aan het verstrekken van een hoogwaardig, eerlijk en onafhankelijk taxatierapport van uw bedrijfspand.

Bedrijfsmakelaar Limburg

Actuele marktwaarde

Verschillende factoren zijn van invloed op de waarde van uw commerciële vastgoed. Marktontwikkelingen kunnen ervoor zorgen dat uw bedrijfspand meer of juist minder waard wordt. Om op het goede moment de juiste beslissing te kunnen nemen, is het van belang dat u continu op de hoogte bent van de actuele marktwaarde van (uw) bedrijfsonroerendgoed. De erkende taxateurs van kempen & oberdorf geven u inzicht door middel van uitgebreide en gekwalificeerde taxatierapporten.

Vrijblijvend kennismaken

Verkopen en verhuren

Wilt u uw bedrijfspand verkopen of verhuren? Kempen & oberdorf staat graag voor u klaar. In Limburg hebben wij jarenlange ervaring en deskundigheid op het gebied van commercieel vastgoed. De verkoop of verhuur van uw bedrijfspand is voor u geen dagelijkse bezigheid. Voor ons wel. Om het beste resultaat te kunnen behalen met de verkoop of verhuur van uw commercieel vastgoed, is een goed plan onmisbaar. Welke doelgroep past bij het bedrijfsobject? Onder welke condities kunt u de bedrijfsruimte het best aanbieden? Wij maken vooraf een uitgebreide analyse van alle factoren en kansen die van invloed zijn op het succesvol vermarkten van uw vastgoed. Om de kans op verkoop en verhuur te vergroten, maken we een uitgebreide, professionele presentatie van uw object. Zo maken wij onder andere het verschil voor u in deze bewogen markt.

Contact opnemen

Bedrijfspand kopen of huren

Overweegt u een bedrijfspand te kopen of te huren? Dit is geen dagelijkse kost voor u. Bij het maken van zo'n belangrijke beslissing adviseren wij u graag, van A tot Z. Wij begrijpen hoe belangrijk goede huisvestiging is voor het succes van een organisatie. Met ons grote netwerk en actuele informatiesystemen kennen wij de markt in Limburg als geen ander. Dankzij onze marktkennis weten we welke potentiële kopers, huurders en verhuurders er voor ieder zakelijk pand zijn. Ons doel is om de juiste partijen bij elkaar te brengen. Bent u op zoek naar vastgoed in Limburg? Wij helpen u graag!

Neem contact met op met Marcello!

Vul hieronder uw gegevens in of neem direct contact op door te bellen of te mailen.

Laat uw gegevens hieronder achter en wij nemen contact met u op.

Bezoekadres:
kempen & oberdorf - Sittard
Rijksweg Zuid 121
6134 AA Sittard

Bezoekadres:
kempen & oberdorf - Stein
Haalbrugskensweg 12
6171 JA Stein

Back to top