De diensten van kempen & oberdorf
Totale ontzorging van A tot Z

funda beoordeling: 9,3

Hypotheekadvies aanvragen

Direct aanvragen

Onze diensten

kempen & oberdorf is er voor iedereen. We nemen je zorgen uit handen op het gebied van aankopen, verkopen, taxeren, hypotheken en verzekeringen. We zijn al ruim 90 jaar actief in het vak en al ruim 20 jaar in de huidige samenstelling. Wij gaan actief voor je aan de slag: altijd persoonlijke aandacht, met brede vakkennis. Bekijk hier een overzicht van onze diensten. We staan graag voor je klaar!

Onze diensten

Aankopen

Als aankoopmakelaar is het ons doel dat jij je droomhuis vindt én kunt kopen. In deze markt moet je verder kijken dan je neus lang is. Met ons slimme zoeksysteem vinden we de woning die jouw woonwensen vervult.

Verkopen

Huis verkopen? Wij van kempen & oberdorf ondersteunen je graag bij het hele verkoopproces. Onze deskundige en ervaren makelaars staan voor je klaar!

Gratis waardebepaling

De eerste stap op weg naar je nieuwe droomhuis is weten wat de mogelijkheden zijn voor je eigen huis. Vraag gratis en vrijblijvend een waardebepaling aan van je huidige woning. Dat geeft al een goed beeld voor de vervolgstappen. We kunnen alles voor jullie regelen van a tot z.

Taxaties

Wil jij je woning of bedrijfspand laten taxeren? Heb je een taxatierapport nodig voor een hypotheek, een aankoopbeslissing of juist voor de verkoop van je woning? Bij kempen & oberdorf zijn twee gecertificeerd taxateurs werkzaam voor een taxatie van jouw huis.

Bedrijfsmakelaardij

Met jarenlange ervaring en deskundigheid kunnen wij uw goed begeleiden als het gaat om commercieel vastgoed. Onze dienstverlening is compleet gericht op het bieden van een uitstekende service en complete ontzorging van A tot Z. Voor de aan- en verhuur, aan- en verkoop of een taxatie van uw bedrijfspand bent u bij kempen & oberdorf aan het juiste adres.

Verzekeringen

Als je al je verzekeringen deskundig, snel en op een plek geregeld wilt hebben dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij houden ons dagelijks bezig met verzekeren. Inventariseren, oplossingen bedenken en vooral goed vergelijken. Wij zorgen ervoor dat je precies krijgt wat je mag verwachten van je verzekering.

Hebben we je overtuigd?

Neem contact op met onze binnendienstmedewerkers

Heb jij interesse in één van onze diensten of heb je hier vragen over? Ons team enthousiaste medewerkers helpt je graag.

Wat is jouw huis waard?

Gratis waardebepaling!

Bezoekadres:
kempen & oberdorf - Sittard
Rijksweg Zuid 121
6134 AA Sittard

Bezoekadres:
kempen & oberdorf - Stein
Haalbrugskensweg 12
6171 JA Stein

Back to top