Welkom bij kempen & oberdorf

Alles in huis voor een fijn thuis
funda beoordeling: 9,3

Thuis in wonen en verzekeringen

kempen & oberdorf is thuis in wonen & verzekeren. Van de aankoop, verkoop of taxatie van je woning tot hypotheek- en verzekeringsadvies. We staan op alle vlakken voor je klaar en adviseren je graag. We zijn er om je bij te staan, persoonlijk en dichtbij. Met vertrouwd teamwork. We kennen de regio en de woonmarkt als geen ander. Sittard, Geleen, Born, Stein en omstreken is waar wij ons thuis voelen. Deze regio kent dan ook geen geheimen voor ons.

We werken ruim 20 jaar met veel enthousiasme in het vak in deze regio. Ons kantoor bestaat al sinds 1925! Met ons ervaren team hebben we vakkennis en mensenkennis in huis. Een luisterend oor en een enthousiaste aanpak combineren we met persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Groot door kleinschalig te blijven.

Of zoals één van onze klanten het verwoordt:

"Kempen & Oberdorf was al mijn hypotheekadviseur en tussenpersoon verzekeraar. Alles onder één dak hebben werkt gewoon fijn en je krijgt persoonlijk contact en deskundig advies van alle betrokkenen. Mijn huis was snel en deskundig verkocht! Een fijne club!" - Dorpsstraat 53

Alles in huis kempen oberdorf

We hebben alles voor een fijn thuis in eigen huis. Je kunt altijd contact met ons - Rick, Marcello, Monique, Monique, Nicole, Linda, Jeroen, Sharon & Sandy - opnemen voor een betrouwbaar advies waar je op kunt bouwen.

Ons team specialisten

Rick Kempen

Rick Kempen

Adviseur assurantiën en hypotheken

Rick Kempen

Adviseur assurantiën en hypotheken

Mijn naam is Rick Kempen, mede eigenaar van Kempen & Oberdorf. Inmiddels ben ik meer dan 40 jaar werkzaam in het vak als assurantie tussenpersoon – hypotheekadviseur. In mijn vrije tijd doe ik graag aan sport. Ik ga er graag op uit met mijn wielrenfiets, ben vaak in de sportschool te vinden en wintersport vind ik fantastisch.


Marcello Oberdorf

Marcello Oberdorf

NVM makelaar en taxateur

Marcello Oberdorf

NVM makelaar en taxateur

Toen ik in 1992 ben gestart als makelaar, had ik niet kunnen bedenken wat we nu bereikt hebben met dit hechte en enthousiaste team aan mensen. Van een "eenpitter" zijn we gegroeid naar een professioneel NVM kantoor met inmiddels 2 vestigingen. Ik krijg nog steeds een happy gevoel als we een klant van A tot Z naar alle tevredenheid hebben kunnen adviseren in zijn woonreis. De klant staat bij mij immers voorop. Ik ben al 22 jaar gelukkig getrouwd, trotse vader van een zoon van inmiddels 20 jaar en baasje van een eigenwijze teckel Harrie. In mijn vrije tijd doe ik graag aan fitness, tennis en plezier maken met mijn gezin en vrienden. Hier hoort uiteraard lekker eten en een wijntje bij. Graag sta ik u bij als makelaar om uw woonwensen te kunnen realiseren.

Linda Queis-Fijen

Linda Queis-Fijen

NVM makelaar en taxateur

Linda Queis-Fijen

NVM makelaar en taxateur

Alweer 19 jaar zijn omgevlogen. Ja, zo lang werk ik alweer als NVM makelaar en taxateur bij Kempen & Oberdorf. En nog altijd met veel plezier. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Urmond. In mijn vrije tijd lees ik graag, ook al is daar met twee kinderen van 6 en 11 jaar niet veel tijd voor haha. Verder reis ik graag. Zo heb ik al veel mooie dingen op de wereld mogen zien. Ik werk op dinsdag, woensdagochtend, donderdag, vrijdag en zaterdag.

Monique Vanwersch

Monique Vanwersch

Binnendienstmedewerker makelaardij

Monique Vanwersch

Binnendienstmedewerker makelaardij

Alweer 30 jaar geleden begon dit avontuur. Ik heb samen met Marcello Oberdorf bij ReMax in Born gewerkt en op 1 oktober 2004 de overstap gemaakt naar Kempen en Oberdorf. Ik ben trots dat ik bij dit leuke en dynamische kantoor mag werken. Ik doe de administratieve ondersteuning van de makelaars en ben het eerste aanspreekpunt van kantoor, samen met mijn collega Sandy. We wisselen af tussen onze kantoren in Stein en Sittard en ook ons werk is erg gevarieerd. Vooral het persoonlijk contact met mensen vind ik erg leuk. Zeker als je iemand blij kunt maken, met een bezichtiging of met een woning in deze gekke huizenmarkt. Toch een mijlpaal in iemands leven. Sittard is mijn hometown, hier woon ik samen met mijn partner en twee dochters van 20 en 17 jaar. In mijn vrije tijd tennis ik graag en verder hou ik van lezen, wandelen, shoppen en lekker eten. Ik werk op maandag, dinsdag en donderdag.Nicole Notten

Nicole Notten

Assistent NVM makelaar

Nicole Notten

Assistent NVM makelaar

Na een carrière bij de Rabobank en het runnen van mijn eigen baby- en kinderkleding winkel ben ik geswitcht naar de makelaardij. Ik zit inmiddels alweer 12 jaar in het vak, nog altijd met veel plezier. Persoonlijk heb ik ook al best wat woonervaring. Ons eerste eigen huis was een nieuwbouwproject in Brabant. Daarna hebben we zelf een huis gebouwd in een klein dorp aan de maas en nu wonen we in een monumentaal pand in de binnenstad van Sittard. Sporten doe ik graag. Racefietsen, hardlopen, fitness, diverse groepslessen in de sportschool, skiën, ik ben overal voor te vinden. Ook een leuk muziekfestival of concert sla ik zeker niet over. Verder vind ik alles wat met mode te maken heeft leuk, net zoals lekker eten, boeken lezen, actieve vakanties en weekendjes weg. Kortom een echte levensgenieter. Ik werk op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.


Sharon Wagemans-Coenen

Sharon Wagemans-Coenen

Adviseur assurantiën

Sharon Wagemans-Coenen

Adviseur assurantiën

De assurantiewereld is niet nieuw voor me, sinds 1993 werk ik alweer in de verzekeringen. Een dik jaar jaar geleden ben ik bij Kempen & Oberdorf begonnen en dat voelt al zo vertrouwd dat het veel langer lijkt. Een geweldig team. Geen dag is hetzelfde. Het ene moment zit ik op kantoor met mijn collega’s, het andere moment bezoek ik onze klanten thuis. Die afwisseling maakt mijn werk zo leuk. Ik ga graag op vakantie: zomer, winter, weekendjes weg, ik vind het allemaal even leuk. Ook uit eten met mijn man en vrienden doe ik graag. Gelukkig zijn wandelen en sporten ook favoriete bezigheden, waar ik met veel plezier mijn vrije tijd aan blijf besteden. Ik werk op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.


Monique Helmer

Monique Helmer

Binnendienst medewerker boekhouding

Monique Helmer

Binnendienst medewerker boekhouding

Geboren en getogen in Geleen ben ik na wat omzwervingen richting het noorden voor studie uiteindelijk toch in Zitterd neergestreken, hoewel ik had gezworen hier nooit te gaan wonen (iets met oude rivaliteit ) Ik werkte als croupier in Holland Casino en in die tijd leerde ik mijn man Rick Kempen kennen. Zo ben ik zowel in Sittard als in het bedrijf terecht gekomen, nu alweer 25 jaar geleden. Mooi om mee te maken hoe we van drie mensen na het samengaan met de makelaardij zijn uitgegroeid tot een team van 9 gemotiveerde en leuke medewerkers. Ik werk in de binnendienst bij verzekeringen en ben verantwoordelijk voor boekhouding, facturering en backoffice. Hier is het nooit rustig. Ons gezin met dochters Fleur en Renée en herder Pip zit ook nooit stil. Er wordt veel gesport. Zelf fiets ik graag: spinning en bij mooi weer lekker op de renfiets. Fitness doe ik omdat het moet . Verder kokkerel ik graag. Lekker muziekje op en wat lekkers in elkaar flansen, daar word ik rustig van. Ook sta ik graag op de lange latten en maak ik verre reizen.


Jeroen Schilder

Jeroen Schilder

Commercieel Medewerker Binnendienst

Jeroen Schilder

Commercieel Medewerker Binnendienst

Ik ben Jeroen en ik ben kort geleden gestart bij Kempen Assurantiën op de binnendienst en heb het tot nu toe heel erg naar mijn zin! Ik werk al (een korte onderbreking niet meegerekend) in deze branche sinds 2004. De eerste periode met name op het gebied van hypotheken en de laatste jaren ook op het gebied van verzekeringen. In mijn vrije tijd fiets, wandel en kook ik graag en hoop ik ook binnenkort weer te kunnen sporten. Dit heb ik een tijd niet kunnen doen vanwege een blessure. Mijn roots liggen in Noord Holland, maar ik woon al bijna de helft van mijn leven in het Limburgse land. Ik ben trotse vader van een dochter van 17 en daarnaast heb ik al een aantal jaar een LAT-relatie met mijn vriendin, die zelf ook 2 dochters heeft. Ik hoop nog lange tijd bij dit leuke bedrijf te kunnen werken. Tot ziens op kantoor of horens aan de telefoon!

0 +

droomhuizen aangekocht

0

huizen verkocht afgelopen jaar

0 +

volgers op social media

Waarom kempen & oberdorf?

  • We werken al bijna 20 jaar samen met ons vaste team
  • De regio Zuid-Limburg kent geen geheimen voor ons
  • Sterke woningpresentatie
  • Gemiddelde beoordeling: 9.3
  • Verkoop- of aankoopstrategie op basis van jouw situatie
  • Wij regelen alles voor je!

Bovendien profiteer je van een flinke korting als je ons aankoopadvies combineert met ons hypotheekadvies en verkoopadvies. Bekijk hiervoor onze actie Totaalpakket.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Voorzijde kantoor Kempen en Oberdorf

Wil je een vrijblijvende afspraak of meer informatie?

Neem contact met ons op!


Makelaardij
Telefoon: 046-45 123 49
E-mailadres: makelaardij@kempenoberdorf.nl

Hypotheken
Telefoon: 046-45 123 49
E-mailadres: hypotheken@kempenassurantien.nl

Verzekeringen
Telefoon: 046-45 123 49
E-mailadres: verzekeringen@kempenassurantien.nl

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Bezoekadres:
kempen & oberdorf - Sittard
Rijksweg Zuid 121
6134 AA Sittard

Bezoekadres:
kempen & oberdorf - Stein
Haalbrugskensweg 12
6171 JA Stein

Back to top