Inloopmoment in Stein, vrijblijvend het beste advies

Wil je voordelig en vertrouwd verhuizen? Maar heb je eerst nog een aantal vragen voordat je er echt voor wilt gaan? Dan is het inloopspreekuur in Stein echt iets voor jou.

Inloopspreekuur

Heb jij vragen over Makelaardij, Verzekeringen, Hypotheken of Notariële zaken? Dat is helemaal niet gek. Al die termen regels, vrijstellingen of uitzonderingen.

Wij weten er gelukkig alles van en daarom is het vanaf 12 april iedere woensdag tussen 15:00 en 17:00 mogelijk om binnen te lopen bij onze vestiging in Stein. We helpen je graag verder bij al je vragen en zorgen dat alle onzekerheden verdwijnen als sneeuw voor de zon. Groot pluspunt: We hebben heerlijke koffie en thee voor je klaar staan!

Wil jij vrijblijvend profiteren van onze expertise op gebied van aankoop, verkoop, hypotheek of notariële zaken?

Wil je voordelig en vertrouwd verhuizen? Maar heb je eerst nog enkele vragen voordat je er echt voor wilt gaan? Dan is het inloopspreekuur in Stein echt iets voor jou. Wij vertellen je alles over de begeleiding van je verhuizing van A tot Z.

Dan is ons inloopspreekuur in Stein echt iets voor jou! Wat hebben we voor jou in petto?

Lijkt dit je wat?

Dan ben je vrijblijvend iedere woensdag van 15:00 tot 17:00 uur van harte welkom op onze locatie in Stein, wij zullen de koffie klaar hebben staan!
Je kunt ons ook direct bellen voor een afspraak op 046 - 45 123 49.
Goed voorbereid onze kant op komen? Bereken dan ook nog gemakkelijk en snel vooraf je maximale hypotheek!

maximale hypotheek berekenen

Woensdag geen tijd? Gratis kennismakingsgesprek

Wat onze klanten vinden

9.0 Anoniem Geldakkerstraat 7 07 sep. 2023

Vriendelijke makelaar en medewerkers Goeie service Mooie presentatie op funda Snelle verkoop van mijn huis

9.0 Anoniem Karel de Grotestraat 33 05 sep. 2023

Alles liep gesmeerd en als je vragen had, werden die naar voldoening beantwoord. Over de kosten kan ik me geen voorstelling maken of dat veel of weinig zou moeten zijn. Ervan uit gaande dat de kosten...

9.0 Mevr. Rutten Kastelenweg 20 18 jul. 2023

Het contact was duidelijk via move. De makelaar heeft zich veel moeite gedaan en tijd erin gestoken om de juiste koper te vinden.

9.0 Mevr. van Leuven Berkenstraat 4 16 jul. 2023

Een zeer deskundige makelaar, met prima advies en goede begeleiding. Heeft op het juiste moment de juiste instanties ingeschakeld, voor bijvoorbeeld bouwkundig advies.

10 Anoniem Rijksweg Zuid 24 9 04 jul. 2023

Vanaf begin open en duidelijk. Deskundig en kennis van de Sittardse woningmarkt. Dat was voor ons heel belangrijk en doorslaggevend voor de keuze van deze makelaar. Heel plezierig en direct contact...

8.0 Fam feller Lahrstraat 1 28 jun. 2023

Zeer enthousiaste team! Lekker "gewoon". Nadat de eerste koper niet op kwam dagen om te tekenen (ivm financiering) hebben ze meteen de knop omgezet en het tweede stel benaderd, met succes! Verkopers...

9.0 Mevr. Eisermann Stijn Streuvelsstraat 7 28 jun. 2023

Prima service, hadden Kempen & Oberdorf als aankoop en verkoop makelaar. Als aankoop makelaar, snel ons droom huis gevonden. Bij de verkoop was er alleen een klein misverstand met de overdracht,...

8.8 Dhr. Jeroen Van der Heijden Rijksweg Noord 207 24 mei 2023

Prima verlopen, op het allerlaatste moment toch nog verkocht. Deze makelaar is zeker aan te raden. Houden je prima op de hoogte via de move account.

10 Dhr. Horn Stadswegske 83 08 mei 2023

De makelaar kende de woning van binnen en buiten en kon alle vragen van de koper beantwoorden. Een aanbevelingswaardig.

8.8 Anoniem Bemelmansstraat 4 14 dec. 2022

Super service, snelle reacties, heel vriendelijk en behulpzaam.

Combineer aan-, verkoop en hypotheek

Maak gebruik van ons totaalpakket en combineer onze aan- én verkoopdienstverlening met het afsluiten van je nieuwe hypotheek. Wij zoeken samen naar jouw droomhuis, zorgen er samen voor dat jouw huidige woning wordt verkocht en wordt je volledig ontzorgd door het afsluiten van de hypotheek van je nieuwe woning. Zo hoef je niet te switchen tussen verschillende makelaars en hypotheekadviseurs, maar heb je alles onder één dak geregeld. Wel zo fijn, toch?

Bekijk ons Totaalpakket

Informeel advies moment

Wil je een vrijblijvende afspraak of meer informatie?

Neem contact met ons op!

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in

Bezoekadres:
kempen & oberdorf - Sittard
Rijksweg Zuid 121
6134 AA Sittard

Bezoekadres:
kempen & oberdorf - Stein
Haalbrugskensweg 12
6171 JA Stein

Back to top