Inloopmoment in Stein, vrijblijvend het beste advies

Wil je voordelig en vertrouwd verhuizen? Maar heb je eerst nog een aantal vragen voordat je er echt voor wilt gaan? Dan is het inloopspreekuur in Stein echt iets voor jou.

Inloopspreekuur

Heb jij vragen over Makelaardij, Verzekeringen, Hypotheken of Notariële zaken? Dat is helemaal niet gek. Al die termen regels, vrijstellingen of uitzonderingen.

Wij weten er gelukkig alles van en daarom is het vanaf 12 april iedere woensdag tussen 15:00 en 17:00 mogelijk om binnen te lopen bij onze vestiging in Stein. We helpen je graag verder bij al je vragen en zorgen dat alle onzekerheden verdwijnen als sneeuw voor de zon. Groot pluspunt: We hebben heerlijke koffie en thee voor je klaar staan!

Wil jij vrijblijvend profiteren van onze expertise op gebied van aankoop, verkoop, hypotheek of notariële zaken?

Wil je voordelig en vertrouwd verhuizen? Maar heb je eerst nog enkele vragen voordat je er echt voor wilt gaan? Dan is het inloopspreekuur in Stein echt iets voor jou. Wij vertellen je alles over de begeleiding van je verhuizing van A tot Z.

Dan is ons inloopspreekuur in Stein echt iets voor jou! Wat hebben we voor jou in petto?

Lijkt dit je wat?

Dan ben je vrijblijvend iedere woensdag van 15:00 tot 17:00 uur van harte welkom op onze locatie in Stein, wij zullen de koffie klaar hebben staan!
Je kunt ons ook direct bellen voor een afspraak op 046 - 45 123 49.
Goed voorbereid onze kant op komen? Bereken dan ook nog gemakkelijk en snel vooraf je maximale hypotheek!

maximale hypotheek berekenen

Woensdag geen tijd? Gratis kennismakingsgesprek

Wat onze klanten vinden

8.8 Anoniem Bemelmansstraat 4 14 dec. 2022

Super service, snelle reacties, heel vriendelijk en behulpzaam.

9.0 Dhr. U. Idzes Philip de Croystraat 15 09 dec. 2022

Prima makelaarskantoor met uitstekende kennis van de huizenmarkt. Bijzonder vriendelijke en prettige makelaars. Denken met je mee en geven goed advies. Bijzonder tevreden over hoe alles gegaan is, van...

9.8 Dhr. Verhulst Jubileumplein 7 28 nov. 2022

Kempen en Oberndorf is een Prima Makelaarskantoor De Dames zijn zeer vriendelijk en het kantoor is zeker op de hoogte van de markt , en lleveren een professionele afhandeling tegen een prima tarief...

10 Dhr. Mohren Hoogveldlaan 31 2 22 nov. 2022

Eerlijk, vrijblijvend en vakkundig advies en daarnaast ook nog eens zeer betrokken, betrouwbaar en uiterst klantvriendelijk. Oftewel, kan het nog beter? Kan het me bijna niet voorstellen. Marcello en...

9.0 J.J. Horijon Kromstraat 66 02 nov. 2022

Uitstekend contact en prima ondersteuning. Met name de open en no-nonsense communicatie is door ons erg op prijs gesteld.

10 Dhr. Tim Welten Van Ostadestraat 4 02 nov. 2022

Hele fijne duidelijke communicatie, geven echt vakwerk op maat. Goede kennis van de lokale markt en schept realistische verwachtingen bij het ingaan van het verkooptraject.

8.8 Anoniem Sartonlaan 9 12 sep. 2022

Zeer tevreden over de snelheid en professionaliteit waarmee het hele proces is opgepakt! Ook bij complicaties in het verkoop proces werd er heel snel geschakeld en gehandeld om het beste resultaat te...

8.2 Anoniem Bongerd 19 25 aug. 2022

Zeer adequate dienstverlening, heel vriendelijk en ze geven rust in een spannende tijd. Heel belangrijk om professioneel advies te krijgen in het proces.

8.8 Anoniem Kerkstraat 132 02 aug. 2022

Betrouwbare en deskundige makelaar die zijn afspraken na komt. Voorbereiding en afhandeling verkoop snel en volledig naar wens.

10 Dhr. Bob Hoeijmakers Vostaertstraat 5 21 jul. 2022

Het contact met Kempen & Oberdorf was fijn. Korte lijntjes en fijne ondersteuning. Prijsstelling woning en advies was ook top.

Combineer aan-, verkoop en hypotheek

Maak gebruik van ons totaalpakket en combineer onze aan- én verkoopdienstverlening met het afsluiten van je nieuwe hypotheek. Wij zoeken samen naar jouw droomhuis, zorgen er samen voor dat jouw huidige woning wordt verkocht en wordt je volledig ontzorgd door het afsluiten van de hypotheek van je nieuwe woning. Zo hoef je niet te switchen tussen verschillende makelaars en hypotheekadviseurs, maar heb je alles onder één dak geregeld. Wel zo fijn, toch?

Bekijk ons Totaalpakket

Informeel advies moment

Wil je een vrijblijvende afspraak of meer informatie?

Neem contact met ons op!

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in

Bezoekadres:
kempen & oberdorf - Sittard
Rijksweg Zuid 121
6134 AA Sittard

Bezoekadres:
kempen & oberdorf - Stein
Haalbrugskensweg 12
6171 JA Stein

Back to top