Gratis waardebepaling

funda beoordeling: 9,3

Gratis waardebepaling van jouw huis

De eerste stap op weg naar je nieuwe droomhuis is weten wat de mogelijkheden zijn voor je eigen huis. Vraag gratis en vrijblijvend een waardebepaling aan van je huidige woning. Dat geeft al een goed beeld over de mogelijke vervolgstappen. Wij kunnen alles voor je regelen van A tot Z. We gaan hierbij verder dan een traditionele makelaar. We zijn constant op zoek naar slimme oplossingen om je geliefde woning tegen de beste voorwaarden te verkopen.

Wij stellen de waarde vast

Op welke manier wij de gratis waardebepaling mogen uitvoeren, is aan jou. Bekijk hieronder de drie mogelijkheden op welke manier wij de waarde van jouw woning kunnen vaststellen. Uiteraard geheel gratis en vrijblijvend.

Direct een verkoopadvies en waardebepaling

Met de waardebepaling heb je direct helder wat de waarde en verkoopkansen zijn van jouw woning. Na het aanvragen wordt er een afspraak gemaakt met de makelaar om de woning op te nemen. Met behulp van deze analyse ter plaatse en een aanvullend onderzoek naar vergelijkbare woningen en kadastrale gegevens wordt de waarde van jouw huis bepaald. Een waardebepaling blijft een indicatie, het is dus geen taxatie! Deze waarde hangt af van:

Vraag direct een gratis waardebepaling aan!

Gratis waardebepaling aanvragen

Ons team helpt je graag!

Neem via het onderstaande formulier contact op met onze makelaars. Wij bellen je binnen 1 werkdag om een afspraak in te plannen. Je kunt ook direct een afspraak maken door ons te bellen.

Gratis waardebepaling

Bezoekadres:
kempen & oberdorf - Sittard
Rijksweg Zuid 121
6134 AA Sittard

Bezoekadres:
kempen & oberdorf - Stein
Haalbrugskensweg 12
6171 JA Stein

Back to top

Wat is mijn huis waard?

Bereken direct online