Gratis waardebepaling

funda beoordeling: 9,3

Gratis waardebepaling van jouw huis

De eerste stap op weg naar je nieuwe droomhuis is weten wat de mogelijkheden zijn voor je eigen huis. Vraag gratis en vrijblijvend een waardebepaling aan van je huidige woning. Dat geeft al een goed beeld over de mogelijke vervolgstappen. Wij kunnen alles voor je regelen van A tot Z. We gaan hierbij verder dan een traditionele makelaar. We zijn constant op zoek naar slimme oplossingen om je geliefde woning tegen de beste voorwaarden te verkopen.

Wij stellen de waarde vast

Op welke manier wij de gratis waardebepaling mogen uitvoeren, is aan jou. Bekijk hieronder de drie mogelijkheden op welke manier wij de waarde van jouw woning kunnen vaststellen. Uiteraard geheel gratis en vrijblijvend.

Direct een verkoopadvies en waardebepaling

Met de waardebepaling heb je direct helder wat de waarde en verkoopkansen zijn van jouw woning. Na het aanvragen wordt er een afspraak gemaakt met de makelaar om de woning op te nemen. Met behulp van deze analyse ter plaatse en een aanvullend onderzoek naar vergelijkbare woningen en kadastrale gegevens wordt de waarde van jouw huis bepaald. Een waardebepaling blijft een indicatie, het is dus geen taxatie! Deze waarde hangt af van:

Bereken gemakkelijk en snel je maximale hypotheek

Vraag direct een gratis waardebepaling aan!

Verschil waardebepaling en taxatie

Het grootste verschil is merkbaar wanneer deze gegevens van toepassing zijn in het proces van een huis kopen of verkopen. Als je je gaat oriƫnteren om een andere woning te kopen, kan een waardebepaling je inzicht geven in je bestedingsruimte en je overwaarde. Voor het verstrekken van een hypotheek is deze waardebepaling niet voldoende. Hiervoor heb je een taxatie nodig, dit is een op schrift gestelde verklaring over de waarde van het huis. Deze wordt altijd gedaan door een gecertificeerde makelaar of taxateur. Tot slot kun je de waardebepaling gebruiken tijdens het oriƫnteren op andere woningen of als je nieuwsgierig bent. Hier vind je alles over een taxatie.

Gratis waardebepaling aanvragen

Ons team helpt je graag!

Neem via het onderstaande formulier contact op met onze makelaars. Wij bellen je binnen 1 werkdag om een afspraak in te plannen. Je kunt ook direct een afspraak maken door ons te bellen.

Gratis waardebepaling

Bezoekadres:
kempen & oberdorf - Sittard
Rijksweg Zuid 121
6134 AA Sittard

Bezoekadres:
kempen & oberdorf - Stein
Haalbrugskensweg 12
6171 JA Stein

Back to top