De aankoopmakelaar voor iedereen

Een huis kopen is een grote stap. Ook kom je er al snel achter dat het kopen van een huis niet zo gemakkelijk is. Bovendien is het voor jou geen dagelijkse kost. Voor ons wel. We kennen de klappen van de zweep en krijgen vaak het nieuwe aanbod eerder te zien. Dus als we je woonwensen weten, heb jij als koper een streepje voor.

Ben je op zoek naar eerlijke begeleiding tijdens dit spannende proces? Ga dan voor een aankoopmakelaar van kempen & oberdorf. Wij kunnen letterlijk het verschil maken. We kijken mee met een objectieve blik en halen zo de emotie eruit. We zetten onze roze bril af als dingen mooier lijken dan ze zijn. Of zien júist de mogelijkheden als het voor jou als koper lastig is om bij een woning door de situatie heen te kijken. Je wilt tenslotte niet een kat in de zak kopen. Dit voorkom je door een aankoopmakelaar in de arm te nemen.

Als eerste op de hoogte van het nieuwste woningaanbod

Ben je van plan om een huis te kopen? Je kunt een zoekopdracht bij ons aanmaken, zodat je gratis het actuele aanbod dat past bij jouw wensen en eisen in je mailbox krijgt. Zo ben je er altijd op tijd bij. Liever samen een geschikt huis vinden? Dan kun je voor aankoopbegeleiding gaan, zodat wij samen je droomhuis aan de haak kunnen slaan. Mensen blij maken, dat is wat we doen. We helpen je graag bij het vinden van de woning van je dromen.

Wij ontzorgen jou compleet

Wij van kempen & oberdorf geven advies over wat we doen, nemen de gehele woning grondig onder de loep en adviseren of je wel of niet voor een bouwtechnische keuring moet gaan. We onderhandelen voor jou, kijken koopcontracten na, doen de begeleiding tot aan de notaris en bekijken de vraagprijs ten opzichte van de reële waarde. Daarnaast heb je een streepje voor bij de verkopende partij. Je wekt als koper vertrouwen op omdat je je huiswerk hebt gedaan. Je wordt als koper serieus genomen.

Een huis kopen met kempen & oberdorf

Totaalpakket
Je kunt rekenen op totale ontzorging tijdens het hele proces. Als je stappen zet op de woningmarkt, bewandel je verschillende paden. kempen & oberdorf biedt alle woondiensten aan onder één dak. Zo werken wij met een vast, scherp tarief als je onze aankoopdienst, verkoopdienst en ons hypotheekadvies afneemt.
De goede buur
Wij zijn de makelaar voor iedereen. Voor elke woonwens, hoe die ook mag zijn. Wij helpen je graag bij het vinden en kopen van de woning van je dromen. Wij zijn heel gewoon gebleven, zie ons maar als de goede buur: we kunnen ons goed verplaatsen in jouw situatie en je kunt altijd bij ons terecht. We staan je bij met een eerlijk advies.

kempen & oberdorf als aankoopmakelaar

Waarom kiezen voor kempen & oberdorf? We zijn een betrouwbare partner met jarenlange kennis en ervaring. We hebben onze eigen hypotheekadviseurs waardoor de lijntjes kort zijn en we snel kunnen handelen.

Naast de begeleiding tijdens het aankoopproces, biedt kempen & oberdorf alle woondiensten aan onder één dak. Wij bieden jou een vast en scherp tarief als je onze aankoopdienst, verkoopdienst en ons hypotheekadvies afneemt. Profiteer van extra voordeel met ons combinatiepakket!

Meer informatie? Vraag een gratis en vrijblijvend aankoopadvies aan

Huis kopen Kempen en Oberdorf

Bekijk onze aangekochte woningen

Onderstaande woningen zijn succesvol aangekocht bij kempen & oberdorf!

Stationsstraat 115(Elsloo
Aangekocht
6181 AE Elsloo

Stationsstraat 115

Vraagprijs: Prijs op aanvraag
Adam Beckersdreef 7(Sittard
Aangekocht
6132 TK Sittard

Adam Beckersdreef 7

Vraagprijs: Prijs op aanvraag
Vunderkestraat 1(Elsloo
Aangekocht
6181 BS Elsloo

Vunderkestraat 1

Vraagprijs: Prijs op aanvraag
Kavinksbosch 3(Susteren
Aangekocht
6114 AP Susteren

Kavinksbosch 3

Vraagprijs: Prijs op aanvraag
Bongerd 19(Spaubeek
Aangekocht
6176 AV Spaubeek

Bongerd 19

Vraagprijs: Prijs op aanvraag
Bergenkenstraat 15(Stein
Aangekocht
6171 NR Stein

Bergenkenstraat 15

Vraagprijs: Prijs op aanvraag

Vrijblijvend kennismaken?

We leren jou graag persoonlijk kennen. Neem contact met ons op middels bovenstaande gegevens of vul je eigen contactgegevens hieronder in om een afspraak te maken voor een kennismaking. Tot snel!

Gratis aankoopadvies

Wat onze klanten vinden:

8.8 Anoniem Bemelmansstraat 4 14 dec. 2022

Super service, snelle reacties, heel vriendelijk en behulpzaam.

9.0 Dhr. U. Idzes Philip de Croystraat 15 09 dec. 2022

Prima makelaarskantoor met uitstekende kennis van de huizenmarkt. Bijzonder vriendelijke en prettige makelaars. Denken met je mee en geven goed advies. Bijzonder tevreden over hoe alles gegaan is, van...

9.8 Dhr. Verhulst Jubileumplein 7 28 nov. 2022

Kempen en Oberndorf is een Prima Makelaarskantoor De Dames zijn zeer vriendelijk en het kantoor is zeker op de hoogte van de markt , en lleveren een professionele afhandeling tegen een prima tarief...

10 Dhr. Mohren Hoogveldlaan 31 2 22 nov. 2022

Eerlijk, vrijblijvend en vakkundig advies en daarnaast ook nog eens zeer betrokken, betrouwbaar en uiterst klantvriendelijk. Oftewel, kan het nog beter? Kan het me bijna niet voorstellen. Marcello en...

9.0 J.J. Horijon Kromstraat 66 02 nov. 2022

Uitstekend contact en prima ondersteuning. Met name de open en no-nonsense communicatie is door ons erg op prijs gesteld.

10 Dhr. Tim Welten Van Ostadestraat 4 02 nov. 2022

Hele fijne duidelijke communicatie, geven echt vakwerk op maat. Goede kennis van de lokale markt en schept realistische verwachtingen bij het ingaan van het verkooptraject.

8.8 Anoniem Sartonlaan 9 12 sep. 2022

Zeer tevreden over de snelheid en professionaliteit waarmee het hele proces is opgepakt! Ook bij complicaties in het verkoop proces werd er heel snel geschakeld en gehandeld om het beste resultaat te...

8.2 Anoniem Bongerd 19 25 aug. 2022

Zeer adequate dienstverlening, heel vriendelijk en ze geven rust in een spannende tijd. Heel belangrijk om professioneel advies te krijgen in het proces.

8.8 Anoniem Kerkstraat 132 02 aug. 2022

Betrouwbare en deskundige makelaar die zijn afspraken na komt. Voorbereiding en afhandeling verkoop snel en volledig naar wens.

10 Dhr. Bob Hoeijmakers Vostaertstraat 5 21 jul. 2022

Het contact met Kempen & Oberdorf was fijn. Korte lijntjes en fijne ondersteuning. Prijsstelling woning en advies was ook top.

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Bezoekadres:
kempen & oberdorf - Sittard
Rijksweg Zuid 121
6134 AA Sittard

Bezoekadres:
kempen & oberdorf - Stein
Haalbrugskensweg 12
6171 JA Stein

Back to top