De aankoopmakelaar voor iedereen

Een huis kopen is een grote stap. Ook kom je er al snel achter dat het kopen van een huis niet zo gemakkelijk is. Bovendien is het voor jou geen dagelijkse kost. Voor ons wel. We kennen de klappen van de zweep en krijgen vaak het nieuwe aanbod eerder te zien. Dus als we je woonwensen weten, heb jij als koper een streepje voor.

Ben je op zoek naar eerlijke begeleiding tijdens dit spannende proces? Ga dan voor een aankoopmakelaar van kempen & oberdorf. Wij kunnen letterlijk het verschil maken. We kijken mee met een objectieve blik en halen zo de emotie eruit. We zetten onze roze bril af als dingen mooier lijken dan ze zijn. Of zien júist de mogelijkheden als het voor jou als koper lastig is om bij een woning door de situatie heen te kijken. Je wilt tenslotte niet een kat in de zak kopen. Dit voorkom je door een aankoopmakelaar in de arm te nemen.

Jouw droomhuis snel in beeld? Ontdek Copaan!

Uitgebreider zoeken tussen al het (komende) woningaanbod? Dat doe je met Copaan! Copaan is een slim online huizenmatch-systeem dat je op weg helpt jouw droomhuis te vinden. Geef eenvoudig al jouw woonwensen aan en prioriteer deze. Wat is een harde eis en wat is nice to have? Zodra een nieuwe woning op de markt komt die matcht met jouw profiel, geeft Copaan je een seintje. Realtime, of eens per dag. Benieuwd naar dit unieke zoeksysteem? Ontdek Copaan nu 2 weken lang gratis!

Wij ontzorgen jou compleet

Wij van kempen & oberdorf geven advies over wat we doen, nemen de gehele woning grondig onder de loep en adviseren of je wel of niet voor een bouwtechnische keuring moet gaan. We onderhandelen voor jou, kijken koopcontracten na, doen de begeleiding tot aan de notaris en bekijken de vraagprijs ten opzichte van de reële waarde. Daarnaast heb je een streepje voor bij de verkopende partij. Je wekt als koper vertrouwen op omdat je je huiswerk hebt gedaan. Je wordt als koper serieus genomen.

Een huis kopen met kempen & oberdorf

Totaalpakket
Je kunt rekenen op totale ontzorging tijdens het hele proces. Als je stappen zet op de woningmarkt, bewandel je verschillende paden. kempen & oberdorf biedt alle woondiensten aan onder één dak. Zo werken wij met een vast, scherp tarief als je onze aankoopdienst, verkoopdienst en ons hypotheekadvies afneemt.
De goede buur
Wij zijn de makelaar voor iedereen. Voor elke woonwens, hoe die ook mag zijn. Wij helpen je graag bij het vinden en kopen van de woning van je dromen. Wij zijn heel gewoon gebleven, zie ons maar als de goede buur: we kunnen ons goed verplaatsen in jouw situatie en je kunt altijd bij ons terecht. We staan je bij met een eerlijk advies.

kempen & oberdorf als aankoopmakelaar

Waarom kiezen voor kempen & oberdorf? We zijn een betrouwbare partner met jarenlange kennis en ervaring. We hebben onze eigen hypotheekadviseurs waardoor de lijntjes kort zijn en we snel kunnen handelen.

Naast de begeleiding tijdens het aankoopproces, biedt kempen & oberdorf alle woondiensten aan onder één dak. Wij bieden jou een vast en scherp tarief als je onze aankoopdienst, verkoopdienst en ons hypotheekadvies afneemt. Profiteer van extra voordeel met ons combinatiepakket! Weet jij trouwens al wat de maximale hoogte van je hypotheek is? Bereken hem anders via onze handige online hypotheekberekentool.

Meer informatie? Vraag een gratis en vrijblijvend aankoopadvies aan

Huis kopen Kempen en Oberdorf

Bekijk onze aangekochte woningen

Onderstaande woningen zijn succesvol aangekocht bij kempen & oberdorf!

Bosbeek 22(Geleen
Aangekocht
6166 GA Geleen

Bosbeek 22

Vraagprijs: Prijs op aanvraag
Hobbelrade 85(Spaubeek
Aangekocht
6176 CK Spaubeek

Hobbelrade 85

Vraagprijs: Prijs op aanvraag
Koningstraat 17(Born
Aangekocht
6121 HS Born

Koningstraat 17

Vraagprijs: Prijs op aanvraag
Tessmanstraat 3(Sittard
Aangekocht
6135 JP Sittard

Tessmanstraat 3

Vraagprijs: Prijs op aanvraag
Buchterweg 13(Holtum
Aangekocht
6123 BJ Holtum

Buchterweg 13

Vraagprijs: Prijs op aanvraag
De Bath 16(Urmond
Aangekocht
6129 DA Urmond

De Bath 16

Vraagprijs: Prijs op aanvraag

Vrijblijvend kennismaken?

We leren jou graag persoonlijk kennen. Neem contact met ons op middels bovenstaande gegevens of vul je eigen contactgegevens hieronder in om een afspraak te maken voor een kennismaking. Tot snel!

Gratis aankoopadvies

Wat onze klanten vinden:

10 Dhr. Ritzen Karel Doormanstraat 5 28 nov. 2023

Vanaf het begin hele goede service en feedback. Werd van alles goed op de hoogte gehouden. Vriendelijk personeel die de tijd nemen voor de klant

8.0 Anoniem Stijn Streuvelsstraat 6 26 nov. 2023

Veel kennis van de markt en van potentieel groep kopers. Communicatie over wat te verwachten kon soms iets beter.

10 Anoniem Putstraat 58 17 nov. 2023

Zeer prettig. Goedee begeleiding tijdens ons traject. Vriendelijk, deskundig en pro-actief, kortom: hele fijne service.

10 Dhr. Philippen Kevin Vrangendael 142 06 nov. 2023

Top geregeld en een geweldige service. Van alles op de hoogte worden gehouden. Vriendelijke mensen.

9.8 Anoniem Burg. Arnoldtsstraat 56 31 okt. 2023

Al meerdere goede ervaringen gehad met kempen en oberdorf. Klantvriendelijk,deskundig en eerlijk. Ook de medewerker binnendienst reageert altijd op vragen en is zeer betrokken bij het hele traject....

10 Mevr. Leurs Engelenhof 23 23 okt. 2023

Ontzettend tevreden over Kempen & Oberdorf! Inmiddels voor 3e maal woning verkocht tot volle tevredenheid. Daarnaast ook diensten als aankoopmakelaar afgenomen. Deze eveneens erg geslaagd! Super...

8.0 Harry Van de Worp 13 okt. 2023

Fijn contact vanaf het eerste moment. Kwam goed voorbereid naar het intakegesprek en zorgde direct voor een vertrouwensband. Zeer goed bekend met de huizenmarkt in Sittard.

8.8 Dhr. van de Worp Putstraat 96 13 okt. 2023

Fijn persoonlijk contact vanaf het eerste moment. Kwam goed voorbereid naar het intakegesprek en zorgde direct voor een vertrouwensband. Zeer goed op de hoogte van de plaatselijke huizenmarkt in...

9.8 Anoniem Nobelstraat 27 12 okt. 2023

Prettige samenwerking. Bij elke verandering op welk gebied dan ook werd ik direct op de hoogte gehouden. Ook met mijn persoonlijke wensen werd heel fijn rekening gehouden. M.a.w. Top makelaar 👍🏻

7.8 Anoniem Smithlaan 20 12 okt. 2023

Bij verkoop eigen woning liep alles goed! Met aankoop woning was de communicatie niet helemaal top! Maar het personeel heeft alles op alles gezet voor ons!

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Bezoekadres:
kempen & oberdorf - Sittard
Rijksweg Zuid 121
6134 AA Sittard

Bezoekadres:
kempen & oberdorf - Stein
Haalbrugskensweg 12
6171 JA Stein

Back to top