Zorgeloos wonen als je ouder wordt


Kempen & oberdorf helpt je graag bij het vinden van jouw levensloopbestendige woning, verkoopt jouw huidige woning met zorg en aandacht én regelt jouw nieuwe hypotheek.

Levensloopbestendig wonen

Levensloopbestendig wonen wordt steeds populairder. Een levensloopbestendige woning is zo gemaakt dat je er op jouw oude dag nog heerlijk kunt wonen. Veilig, toegankelijk en comfortabel. Ook als je levensomstandigheden in de loop der tijd veranderen. Bij Kempen en Oberdorf nemen we alle zorgen bij terugstromers uit handen, zodat jij je volledig kunt focussen op jouw toekomstige thuis. Met ons uitgebreide pakket bieden we niet alleen deskundigheid bij het vinden van jouw ideale levensloopbestendige woning, maar regelen we tevens vlot de verkoop van je huidige huis en het afsluiten van een nieuwe hypotheek. Weet je niet waar te beginnen of wil je meer informatie en hulp bij het levensloopbestendig maken van jouw woning? Kom dan eens bij ons langs voor een adviesgesprek!

Plan gratis een kennismakingsgesprek in

Blog Biedlogboek

Plan voor meer informatie een kennismakingsgesprek in!

Gratis adviesgesprek

Ben je benieuwd wat er allemaal komt kijken bij een verhuizing, hoe je kunt profiteren van de overwaarde op jouw huidige woning en hoe het met hypotheken en verzekeringen is geregeld? Dan kunt je altijd eerst een gratis adviesgesprek bij ons aanvragen. Daarna kun je altijd nog besluiten jouw huis in de verkoop te zetten.

Stap 1: Vul jouw gegevens in via het formulier.
Stap 2: Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om af te stemmen waar je behoefte aan hebt.
Stap 3: Er volgt een (vervolg) afspraak.

Alles onder één dak: dé oplossing voor terugstromers!

Waarom het jezelf moeilijk maken als het gemakkelijk kan?
Bij Kempen en Oberdorf regelen we alles voor je onder één dak, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. Met ons complete pakket bieden we niet alleen expertise in het vinden van jouw perfecte nieuwe levensloopbestendige woning, maar regelen we ook moeiteloos de verkoop van je huidige huis en het afsluiten van een nieuwe hypotheek.

Samen vinden we jouw ideale, levensloopbestendige woning
Samen gaan we op zoek naar die ideale woning die past bij jouw levensfase. Of je nu op zoek bent naar een gelijkvloerse woning, een woning met aanpassingen voor de toekomst of een andere levensloopbestendige optie, wij helpen je bij het vinden van de perfecte plek waar je weer helemaal thuis kunt komen. En terwijl wij druk bezig zijn met het vinden van jouw nieuwe thuis, zorgen we er ook voor dat je de beste deal krijgt voor je nieuwe hypotheek. Geen gedoe met het schakelen tussen verschillende makelaars en hypotheekadviseurs. Wij nemen alles voor je uit handen, zodat jij je volledig kunt richten op de leuke zaken van verhuizen.

Wil jij ook profiteren van ons totaalpakket aan- en verkoopdiensten én hypotheekadvies?
Wil je zonder zorgen verhuizen naar je nieuwe, levensloopbestendige woning? Dan is ons totaalpakket precies wat je nodig hebt. Wij begeleiden je van A tot Z, van het advies bij de aankoop tot het regelen van je hypotheek. Met Kempen en Oberdorf maak je de overstap naar je nieuwe thuis voordelig en zonder gedoe!

Plan gratis een kennismakingsgesprek in

Terugstromers kempen en oberdorf
Stockfoto Ouderen 600 x 370 px

Meer hypotheekmogelijkheden

Heb je over 10 jaar of minder de AOW leeftijd bereikt? Wil je jouw overwaarde benutten of verhuizen? Dan heb je nu nóg meer mogelijkheden, met of zonder Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Hierdoor kan jouw droomhuis opeens toch werkelijkheid worden. Wil je meer weten? Lees dan verder of plan direct een vrijblijvend informatiegesprek in dan sturen wij jouw door naar een erkend adviseur.

Overwaarde hypotheek

Heb je de AOW-leeftijd nog niet bereikt? Heb je overwaarde op jouw huis? Dan kun je in veel gevallen jouw hypotheek verhogen. Handig als je jouw (klein)kinderen wilt helpen, jouw woning wilt verbouwen/verduurzamen of jouw pensioen wilt aanvullen.

Heb je inmiddels wel de AOW-leeftijd bereikt en is jouw woning meer waard dan jouw hypotheek? Dan kun je met de Overwaarde Hypotheek jouw overwaarde gebruiken, zonder dat je jouw huis hoeft te verkopen. Lees meer of vraag een kennismakingsgesprek aan om jouw mogelijkheden te bespreken.

Is een levensloopbestendige woning iets voor jou?

Heb je behoefte aan meer toegankelijke voorzieningen? Wil je bijvoorbeeld verlaagde drempels, een inloopdouche of een slaapkamer op de begane grond? Het hoeft natuurlijk nog (lang) niet nodig te zijn, maar een goede voorbereiding is het halve werk. Het is handig om op tijd jouw huis te verkopen en te verhuizen naar een levensloopbestendige woning. Niemand zit er op te wachten om nog te verhuizen terwijl je last krijgt van lichamelijke klachten of andere eventuele beperkingen. Wij kunnen je helpen aan een goede hypotheek, met de Overwaarde Hypotheek kun je gemakkelijk een verhoogde hypotheek krijgen zonder dat jouw huidige woning verkocht hoeft te zijn.

kempen & oberdorf helpt je graag bij het vinden van jouw levensloopbestendige woning en verkoopt jouw huidige woning met zorg en aandacht voor de beste prijs. Je kunt altijd vrijblijvend bij één van onze adviseurs terecht voor advies of een kennismakingsgesprek.

Vrijblijvend kennismaken

Hypotheek met of zonder Nationale Hypotheek Garantie (NHG)

Met de Nationale Hypotheek Garantie(NHG) heb je een extra vangnet als je door omstandigheden jouw hypotheek niet meer kunt betalen. Ook als er een restschuld over blijft na de verkoop van jouw woning kun je gebruik maken van de NHG. Heb je een hypotheek met NHG? Dan kun je een tijdelijke verlaging van jouw woonlasten krijgen om een moeilijke periode te overbruggen.

Gratis adviesgesprek

Als je naar een woning verhuist welke lager in prijs is, kun je een hypotheek afsluiten mét NHG. Als je zonder NHG een hypotheek afsluit, mag je in de meeste gevallen ook verhuizen naar een duurdere woning en heb je nog meer mogelijkheden. Onze adviseurs kunnen je overal bij helpen, samen kijken we naar de mogelijkheden en geven we passend advies.

Wil je levensloopbestendig en zorgeloos wonen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag verder.

10 Stephanie lumens 06 jun. 2024

Alle lof voor oberdorf:) marcello we kunnen je niet vaak genoeg bedanken voor de inzet en geduld rondom de gemeentelijke perikelen waar we mee te stellen kregen bij de verkoop van ons huis. Niets is...

9.0 Anoniem Kerkweg 65 05 apr. 2024

De begeleiding was heel fijn en prettig. We kregen goede adviezen over o.a. de prijs van het huis. De verkoop van het huis verliep vlot. Van het begin tot het einde een heel prettig en open contact...

10 Meriam Korste Forum 5 13 mrt. 2024

Kan alleen maar vol lof zijn. Goede begeleiding, geinteresseerd in de wensen die we hadden en begripvol als later bleek dat na een bezichtiging het toch niet was wat we zochten.

10 Anoniem Geallieerdenstraat 16 06 mrt. 2024

Niet de eerste keer dat we gebruik maken van de diensten van deze makelaar. Dat alleen al zegt genoeg. Prettig en persoonlijk contact met Linda , en prima voortgang gedurende de verkoop. Een aanrader

10 Anoniem Daalhof 57 02 mrt. 2024

Kernverzoek aan de makelaar was "ontzorgd worden", zodat we zelf zo weinig mogelijk tijd kwijt zouden zijn aan de verkoop. Dit is meer dan gelukt: enorm compliment aan het team van Kempen & Oberdorf...

8.0 Dhr. Eijkenboom Gulicksestraat 53 01 mrt. 2024

Goed was berijd overal uitleg te geven vond dit goed en vertrouwd dank hier voor beveel haar bij iedereen aan

10 Fedor Piek 27 feb. 2024

Top makelaar. No nonsens, kent de lokale markt door en door.

9.8 Dhr. Pi-air Geelen Hadewychstraat 9 27 feb. 2024

Contactpersoon kent de markt en speciaal mijn wijk.Zijn courtage is marktconform en de begeleiding en bezichtigingen verlopen vlot en begripvol. De benadering in alle aspecten is zoals jij hetzelf ook...

10 Anoniem Dorpstraat 42 31 jan. 2024

Top makelaar. Zeer deskundig, geven snel en correct antwoord als je ze belt, houden je op de hoogte van alle bezichtigingen en niks is teveel. Aanrader 👍🏻

10 Anoniem Zandstraat 10 10a 18 jan. 2024

Alles prima, aangenaam contact, vakkundig, to the point, goede workflow Ze hebben alles overgenomen wat er maar te doen is en meegedacht over de verwarming die nog even aan moet als het gaat vriezen...

Bekijk hier de gerelateerde blogs

Besparen op vaste lasten

Besparen op vaste lasten, wie wil dat nou niet? Heb jij een droomwoning op het oog, maar vind je het spannend of je het gaat redden in combinatie met je vaste lasten? Of zit jij goed in je huidige woning, maar wil je wat geld besparen? Lees dan vooral verder!

27 feb. 2023 Meer lezen

Bezoekadres:
kempen & oberdorf - Sittard
Rijksweg Zuid 121
6134 AA Sittard

Bezoekadres:
kempen & oberdorf - Stein
Haalbrugskensweg 12
6171 JA Stein

Back to top