Mijn favorieten

Wie zijn wij?

Kempen & Oberdorf is met zijn 93 jaar ervaring een gevestigd allround makelaar- en verzekeringskantoor in hartje Sittard en sinds 2018 ook in het centrum van Stein.
In 1924 startte Harrie Kempen zijn assurantiekantoor in Sittard. Inmiddels zijn we drie generaties verder en is ons kantoor een begrip in de regio. De afdeling assurantiën bestaat uit een team gekwalificeerde mensen, waar u een luisterend oor wordt geboden en waarbij vakkennis hoog in het vaandel staat.

Vanaf 1999 is het kantoor uitgebreid met de afdeling Makelaardij, waarna wij in 2006 lid zijn geworden van de Nederlandse Vereniging van Makelaars.
Door onze enthousiaste aanpak en het bijhouden van onze vakkennis hebben wij de laatste jaren een goede marktpositie verworven in de Westelijke Mijnstreek. Op deze afdeling werken eveneens NVM makelaars, welke door hun jarenlange ervaring u uitstekend van dienst kunnen zijn.

Kleinschaligheid blijft onze troef, waarbij persoonlijke aandacht en betrokkenheid kernwaarden blijven. Ons kantoor wordt geleid door mannen en begeleid door vrouwen. Daar zijn wij uiterst trots op. Bent u op zoek naar uw droomhuis, of wilt u uw woning verkopen, verhuren, taxeren of financieren , dan bent u bij Kempen & Oberdorf  assurantiën, hypotheken en makelaardij aan het juiste adres.

Kempen en Oberdorf:
Uw aankoop- en verkoop makelaar én verzekeringsspecialist van Sittard, Geleen, Born en Stein.