Huis verkopen Merkelbeek

Woon jij in Merkelbeek en wil je jouw woning verkopen? Het is begrijpelijk dat je niet weet waar je moet beginnen. De makelaars van kempen & oberdorf hebben voldoende ervaring en andere instrumenten om jouw vragen te beantwoorden en jou vervolgens te begeleiden bij de verkoop van je woning. Zo wordt de verkoop van jouw huis geheid een succes. Benieuwd hoe onze makelaar je verder kan helpen? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan! Hierin brengen we graag samen met jou de mogelijkheden in kaart voor de verkoop van jouw woning in Merkelbeek.

Gratis waardebepaling Merkelbeek

De huizenprijzen zijn hoog. Ben jij benieuwd naar de waarde van jouw woning in Merkelbeek? Onze makelaar komt graag bij je langs om jouw woning te schatten op waarde. Tijdens dit gesprek vertelt hij je graag meer over de huizenmarkt, de verkoopkansen van jouw huis en inzicht in cijfers uit de omgeving van Merkelbeek.

Wonen in Merkelbeek

Pauze
Het kleine dorp Merkelbeek is van oudsher een plek voor rust en bezinning. In de Romeinse tijd lag het een halve dagmars op de weg van Heerlen naar Tüddern. Kortom, het was dé plek voor een pauze.
Dorpskernen
Het huidige Merkelbeek wordt gevormd door de dorpskernen Bovenste Merkelbeek en Douvergenhout (dat weer samengesteld is uit de buurtschappen Douve, Haag en Hout). Het oorspronkelijke Merkelbeek ligt deels op het grondgebied van de gemeente Brunssum, waar het onder de benaming Onderste Merkelbeek of Oud Merkelbeek bekendstaat.
Plateau van Doenrade
Merkelbeek ligt op het Plateau van Doenrade, op een hoogte van ongeveer 110 meter. Een prachtig heuvelland dat ontstaan is door erosie van omliggende rivieren en beken. Naar het oosten toe daalt het land in de richting van het dal van de Merkelbekerbeek die de grens met Brunssum vormt.

Huis kopen Merkelbeek

Op zoek naar een woning in Merkelbeek, maar heb je jouw droomwoning nog niet aan de haak kunnen slaan? Schakel dan de hulp in van onze aankoopmakelaar. Door het inschakelen van een aankoopmakelaar sta je sterker tijdens het proces van het aankopen van een woning. Door tijdig actie te ondernemen met onze aankoopmakelaar ben je andere potentiële kopers een stapje voor. Koop jouw droomhuis samen met de onze makelaar in Merkelbeek.

Aankoopmakelaar Merkelbeek

Heb jij eindelijk jouw droomwoning gevonden en ben je klaar om de volgende stap te zetten? Dan is dit het moment om een aankoopmakelaar in te schakelen. Onze aankoopmakelaar heeft jarenlange ervaring met aankopen van een huis in Merkelbeek. Het aankooptraject begint bij het selecteren van geschikte woningen en eindigt bij het passeren bij de notaris. Tussen de eerste en laatste actie zitten vele handelingen die verricht moeten worden. Jij kunt samen met jouw makelaar afspreken welke actie je zelf wilt doen en welke door de makelaar gedaan moeten worden. Hierbij kun je denken aan bezichtigingen (alleen of met de makelaar), onderhandelingen, controleren koopakte en controle bij oplevering.

Huis kopen Merkelbeek

Taxatie Merkelbeek

Ben je nog niet zeker of je je woning wilt verkopen en wil je graag eerst weten wat de waarde is van je huis? De taxateurs van kempen & oberdorf bepalen de waarde van een woning door te kijken naar o.a. de ligging van een woning, type woning, diverse oppervlakten en inhouden, technische voorzieningen, staat van onderhoud en de locatie. Door de verschillende opleidingen en actuele kennis van de markt kunnen onze taxateurs je voorzien van een gevalideerd taxatierapport.

Taxatie Merkelbeek

Gratis waardebepaling in Merkelbeek

Twijfel je over de verkoop van je woning en is voor jou de waarde van je woning doorslaggevend? Dan kan onze gratis waardebepaling inzicht geven. Daarnaast biedt het je een richtlijn voor de prijsklasse voor de zoektocht naar een nieuwe woning. Benieuwd naar de waarde van jouw woning in de huidige markt? Vraag dan nu de gratis waardebepaling aan!

Gratis waardebepaling Merkelbeek

Makelaar in Merkelbeek nodig?

Onze makelaars staan voor je klaar!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel of mail ons gerust. Marcello is jouw makelaar in Merkelbeek.

Woningaanbod in Merkelbeek

Er is helaas geen aanbod gevonden.

Hypotheek- en verzekeringsadvies

kempen & oberdorf helpt je verder op het gebied van hypotheken en verzekeringen. Door de je doelen en wensen helder te analyseren, bieden we je een haalbaar en passend advies. Wanneer jij je droomwoning hebt bemachtigd, wil je hierbij natuurlijk zo weinig mogelijk risico lopen. Met ons verzekeringsadvies beperk jij je risico's en ben je niet onderverzekerd.

Meer informatie over hypotheken

Hypotheekadvies Merkelbeek

Ben je op zoek naar hypotheekadvies in Merkelbeek? We heten je van harte welkom op ons kantoor. Samen kijken we naar de mogelijkheden en nemen we jouw situatie onder de loep. Je wilt natuurlijk de hypotheek met de laagste rente, maar deze moet ook passen bij jouw eisen en wensen. Samen kijken we naar welke hypotheek en hypotheekvorm het beste bij jou past.

Verzekeringsadvies Merkelbeek

Zoek je de juiste verzekering voor jouw situatie maar kom je er niet helemaal uit? Onze hypotheekadviseur staat voor je klaar. We vergelijken diverse verzekeringen en verzekeringsmaatschappijen met elkaar en zorgen zo voor de best passende verzekering(en), de juiste dekking en verzekerde bedragen. Wij hopen uiteraard niet dat je in de omstandigheid komt dat je jouw verzekering moet gebruiken, maar als dit wel het geval is dan moet deze zo goed mogelijk bij je passen. Je wil aan de ene kant niet teveel premie betalen en aan de andere kant zo goed mogelijk verzekerd zijn.

Advies over verzekeringen en hypotheken in Merkelbeek?

Onze adviseurs helpen je graag verder!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel of mail ons gerust. Rick helpt je graag met het vinden van de juiste hypotheek en verzekering die past bij jouw situatie.

Heb jij je droomwoning nog niet gevonden?

Schrijf je in

Bezoekadres:
kempen & oberdorf - Sittard
Rijksweg Zuid 121
6134 AA Sittard

Bezoekadres:
kempen & oberdorf - Stein
Haalbrugskensweg 12
6171 JA Stein

Back to top