Makelaar Koningsbosch

Huis verkopen Koningsbosch

Woon jij in Koningsbosch en wil je jouw woning verkopen? Het is begrijpelijk dat je niet weet waar je moet beginnen. De makelaars van kempen & oberdorf hebben voldoende ervaring en andere instrumenten om jouw vragen te beantwoorden en jou vervolgens te begeleiden bij de verkoop van je woning. Zo wordt de verkoop van jouw huis in Koningsbosch geheid een succes. Benieuwd hoe we je verder kunnen helpen? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan met onze makelaar! Hierin brengen we graag samen met jou de mogelijkheden in kaart voor de verkoop van jouw woning in Koningsbosch.

Gratis waardebepaling Koningsbosch

De huizenprijzen zijn hoog. Ben jij benieuwd naar de waarde van jouw woning in Koningsbosch? Onze makelaar komt graag bij je langs om jouw woning te schatten op waarde. Tijdens dit gesprek vertelt de makelaar je graag meer over de huizenmarkt, de verkoopkansen van jouw huis en inzicht in cijfers uit de omgeving Koningsbosch.

Wonen in Koningsbosch

Omgeving
Koningsbosch is een middelgroot kerkdorp in de Nederlands-Limburgse gemeente Echt-Susteren, vlak aan de Duitse grens met ongeveer 1.655 inwoners. Het ligt in de uiterste zuidoostelijke hoek van Midden-Limburg in een inham omringd door Duitsland. Het gebied rondom de plaats is gemengd landelijk en bosrijk.
Bezienswaardigheden
Kerkarchitect Pierre Cuypers ontwierp meer dan honderd kerken, waaronder deze in Koningsbosch, gewijd aan Sint-Gotthardus. In 1861 werd in Koningsbosch, toen nog Echterbosch geheten, een hulpparochie van Pey opgericht. Enkele jaren later werd op de huidige parkeerplaats naast de pastorie een kerk gebouwd, de Sint-Gottharduskerk. Pierre Cuypers ontwierp deze neogotische kerk.
Natuur- en landschap
Tussen Koningsbosch en de rest van Nederland’ ligt een relatief groot natuurgebied onder de namen Het Haeselaar, Bos en Broek en De Kuyper. Hier wisselt een agrarisch landschap zich af met bosgebiedjes. Ook ligt hier een kalkzandsteenfabriek met bijbehorende groeven en plassen.

Huis kopen Koningsbosch

Op zoek naar een woning in Koningsbosch, maar heb je jouw droomwoning nog niet aan de haak kunnen slaan? Schakel dan de hulp in van onze aankoopmakelaar. Door het inschakelen van een aankoopmakelaar sta je sterker tijdens het proces van het aankopen van een woning. Door tijdig actie te ondernemen met onze aankoopmakelaar ben je andere potentiële kopers een stapje voor. Samen met de makelaar in Koningsbosch.

Aankoopmakelaar Koningsbosch

Heb jij eindelijk jouw droomwoning gevonden en ben je klaar om de volgende stap te zetten? Dan is dit het moment om een aankoopmakelaar in te schakelen. Onze aankoopmakelaar heeft jarenlange ervaring met aankopen van een huis in Koningsbosch. Het aankooptraject begint bij het selecteren van geschikte woningen en eindigt bij het passeren bij de notaris. Tussen de eerste en laatste actie zitten vele handelingen die verricht moeten worden. Jij kunt samen met jouw makelaar afspreken welke actie je zelf wilt doen en welke door de makelaar gedaan moeten worden. Hierbij kun je denken aan bezichtigingen (alleen of met de makelaar), onderhandelingen, controleren koopakte en controle bij oplevering.

Huis kopen Koningsbosch

Taxatie Koningsbosch

Ben je nog niet zeker of je je woning wilt verkopen en wil je graag eerst weten wat de waarde is van je huis? De taxateurs van kempen & oberdorf bepalen de waarde van een woning door te kijken naar o.a. de ligging van een woning, type woning, diverse oppervlakten en inhouden, technische voorzieningen, staat van onderhoud en de locatie. Door de verschillende opleidingen en actuele kennis van de markt kunnen onze taxateurs je voorzien van een gevalideerd taxatierapport.

Taxatie Koningsbosch

Gratis waardebepaling in Koningsbosch

Twijfel je over de verkoop van je woning en is voor jou de waarde van je woning doorslaggevend? Dan kan onze gratis waardebepaling inzicht geven. Daarnaast biedt het je een richtlijn voor de prijsklasse voor de zoektocht naar een nieuwe woning. Benieuwd naar de waarde van jouw woning in de huidige markt? Vraag dan nu de gratis waardebepaling aan!

Gratis waardebepaling Koningsbosch

Op zoek naar een makelaar in regio Koningsbosch?

Wij hebben alles in huis voor een fijn thuis!

Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag vrijblijvend bij je langs om je meer te vertellen over onze dienstverlening.

Woningaanbod in Koningsbosch

Hypotheek- en verzekeringsadvies

kempen & oberdorf helpt je verder op het gebied van hypotheken en verzekeringen. Door je doelen en wensen helder te analyseren, bieden we je een haalbaar en passend advies. Wanneer jij je droomwoning hebt bemachtigd, wil je hierbij natuurlijk zo weinig mogelijk risico lopen. Met ons verzekeringsadvies beperk jij je risico's en ben je niet onderverzekerd.

Meer informatie over hypotheken

Hypotheekadvies Koningsbosch

Ben je op zoek naar hypotheekadvies in? We heten je van harte welkom op ons kantoor. Samen kijken we naar de mogelijkheden en nemen we jouw situatie onder de loep. Je wilt natuurlijk de hypotheek met de laagste rente, maar deze moet ook passen bij jouw eisen en wensen. Samen kijken we naar welke hypotheek en hypotheekvorm het beste bij jou past.

Verzekeringsadvies Koningsbosch

Zoek je de juiste verzekering voor jouw situatie, maar kom je er niet helemaal uit? Onze hypotheekadviseur staat voor je klaar. We vergelijken diverse verzekeringen en verzekeringsmaatschappijen met elkaar en zorgen zo voor de best passende verzekering(en), de juiste dekking en verzekerde bedragen. Wij hopen uiteraard niet dat je in de omstandigheid komt dat je jouw verzekering moet gebruiken, maar als dit wel het geval is dan moet deze zo goed mogelijk bij je passen. Je wil aan de ene kant niet teveel premie betalen en aan de andere kant zo goed mogelijk verzekerd zijn.

Advies over verzekeringen en hypotheken in Koningsbosch?

Onze adviseurs helpen je graag verder!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel of mail ons gerust. Rick helpt je graag met het vinden van de juiste hypotheek en verzekering die past bij jouw situatie.

Heb jij je droomwoning nog niet gevonden?

Schrijf je in

Bezoekadres:
kempen & oberdorf - Sittard
Rijksweg Zuid 121
6134 AA Sittard

Bezoekadres:
kempen & oberdorf - Stein
Haalbrugskensweg 12
6171 JA Stein

Back to top