Makelaar Sittard & Stein

Alles in huis
voor een fijn thuis.

funda beoordeling: 9,3
10 Fedor Piek 27 feb. 2024

Top makelaar. No nonsens, kent de lokale markt door en door.

8.0 Harry Van de Worp 13 okt. 2023

Fijn contact vanaf het eerste moment. Kwam goed voorbereid naar het intakegesprek en zorgde direct voor een vertrouwensband. Zeer goed bekend met de huizenmarkt in Sittard.

10 Ron Mohren 03 aug. 2021

Zeer vriendelijke en professionele makelaar (en team), complimenten!

10 Ron M. 03 aug. 2021

Zeer vriendelijke en professionele makelaar (en team), complimenten!

10 Paul Paul 29 jun. 2021

Het eerste contact was erg fijn. Er werden duidelijke afspraken gemaakt en die werden ook nagekomen. Wat volgde was een zeer prettige en deskundige begeleiding. Kempen & Oberdorf hebben het huis van...

10 Mike jacobs 16 apr. 2021

Zéér goede makelaar met verstand van zaken en zeer behulpzaam met alles wat je tegemoet komt.

10 Frank Gielen 24 mrt. 2021

Zeer correct en fijne begeleiding.

10 John Driessen 03 feb. 2021

Ok.

10 Helene Gijsen 03 nov. 2020

Prettige makelaar die ons goed bij de aankoop van een woning heeft geholpen. Maken alle tijd vrij, komen hun afspraken na en denken ook met je mee!

kempen & oberdorf, staat voor je klaar bij koop, verkoop en hypotheek

Totaalpakket
Bij kempen & oberdorf kun je rekenen op totale ontzorging tijdens het hele proces. Als je stappen zet op de woningmarkt, bewandel je verschillende paden. Kempen & oberdorf biedt alle woondiensten aan onder één dak. Zo werken wij met een vast, scherp tarief als je onze aankoopdienst, verkoopdienst en ons hypotheekadvies afneemt. Voor al jouw woonvragen en verzekeringen kun je dus bij ons terecht.
De goede buur
Wij zijn de makelaar voor iedereen. Voor elke woonwens, hoe die ook mag zijn. Als aankoopmakelaar helpen we je graag bij het vinden en kopen van de woning van jouw dromen. Als verkoopmakelaar willen we jouw woning het beste verkopen. Daar steken wij onze energie in. Wij zijn heel gewoon gebleven, zie ons maar als de goede buur: we kunnen ons goed verplaatsen in jouw situatie en je kunt altijd bij ons terecht. We staan je bij met een eerlijk advies.
IJzersterke woningpresentatie
Als jij jouw woning verkoopt met kempen & oberdorf, kun je rekenen op een ijzersterke en uitgebreide woningpresentatie. Wij werken met een vaste fotograaf, die precies weet wat wij voor ogen hebben. We geven tips zodat alles er piekfijn uitziet, voordat het gefotografeerd of gefilmd wordt. Onze lat ligt hoog en dat zie je terug in de opbrengst van jouw woning.

Wat onze klanten vinden

9.0 Anoniem Kerkweg 65 05 apr. 2024

De begeleiding was heel fijn en prettig. We kregen goede adviezen over o.a. de prijs van het huis. De verkoop van het huis verliep vlot. Van het begin tot het einde een heel prettig en open contact...

10 Meriam Korste Forum 5 13 mrt. 2024

Kan alleen maar vol lof zijn. Goede begeleiding, geinteresseerd in de wensen die we hadden en begripvol als later bleek dat na een bezichtiging het toch niet was wat we zochten.

10 Anoniem Geallieerdenstraat 16 06 mrt. 2024

Niet de eerste keer dat we gebruik maken van de diensten van deze makelaar. Dat alleen al zegt genoeg. Prettig en persoonlijk contact met Linda , en prima voortgang gedurende de verkoop. Een aanrader

10 Anoniem Daalhof 57 02 mrt. 2024

Kernverzoek aan de makelaar was "ontzorgd worden", zodat we zelf zo weinig mogelijk tijd kwijt zouden zijn aan de verkoop. Dit is meer dan gelukt: enorm compliment aan het team van Kempen & Oberdorf...

8.0 Dhr. Eijkenboom Gulicksestraat 53 01 mrt. 2024

Goed was berijd overal uitleg te geven vond dit goed en vertrouwd dank hier voor beveel haar bij iedereen aan

10 Fedor Piek 27 feb. 2024

Top makelaar. No nonsens, kent de lokale markt door en door.

9.8 Dhr. Pi-air Geelen Hadewychstraat 9 27 feb. 2024

Contactpersoon kent de markt en speciaal mijn wijk.Zijn courtage is marktconform en de begeleiding en bezichtigingen verlopen vlot en begripvol. De benadering in alle aspecten is zoals jij hetzelf ook...

10 Anoniem Dorpstraat 42 31 jan. 2024

Top makelaar. Zeer deskundig, geven snel en correct antwoord als je ze belt, houden je op de hoogte van alle bezichtigingen en niks is teveel. Aanrader 👍🏻

10 Anoniem Zandstraat 10 10a 18 jan. 2024

Alles prima, aangenaam contact, vakkundig, to the point, goede workflow Ze hebben alles overgenomen wat er maar te doen is en meegedacht over de verwarming die nog even aan moet als het gaat vriezen...

9.0 Anoniem Blijdestein 46 17 jan. 2024

Er werkt vriendelijk personeel en ze zijn bereidwillig om op vragen te reageren. De communicatie verloopt helder en duidelijk. Het kantoor was makkelijk bereikbaar en er werd snel contact met je...

Zonder zorgen kopen en verkopen

Complete ontzorging met kempen & oberdorf
Wij regelen namelijk alles voor je. Of het nu gaat om je huis verkopen, een nieuwe woning kopen of je hypotheek en verzekeringen regelen. Wij wijzen je de weg. Voor ons heel gewoon, zodat jij ontspannen stappen kunt zetten op de huizenmarkt.

Wij zijn er voor jou

Van de aankoop, verkoop of taxatie van je woning tot hypotheek- en verzekeringsadvies. We staan op alle vlakken voor je klaar en adviseren je graag. We zijn er om jullie bij te staan, persoonlijk en dichtbij met een totaaladvies. En maak je gebruik van al onze expertise onder één dak? Dan belonen wij jou met een vast, scherp tarief.

Kopen en verkopen met zekerheid

Met ons aan je zijde ben je verzekerd van zekerheid in de woningmarkt. Ons ervaren team met gecertificeerde makelaars biedt deskundige begeleiding bij alle stappen in het verkoop- en aankoopproces. We kennen de regio en de woningmarkt als geen ander. Sittard, Geleen, Born, Stein en omstreken is waar wij ons thuis voelen. Zuid-Limburg kent geen geheimen voor ons.

Ontdek de waarde van jouw huis!

In deze krappe markt is het belangrijk om te weten wat jouw woning waard is. Overweeg je jouw huis in Sittard of Stein te verkopen? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar de potentiële opbrengst in de huidige markt? Met Kempen & Oberdorf kun je actief achterhalen wat jouw huis waard is, nog voordat je het te koop zet!

Vraag vandaag nog jouw gratis waardebepaling aan!
Dan weet je binnen enkele dagen wat je huis écht waard is. Door de echte waarde van je woning te weten kun je plannen maken voor de toekomst. Onze ervaren makelaars staan klaar om je te helpen bij elke stap van het proces. Een waardebepaling is bij ons altijd gratis en altijd vrijblijvend. We komen graag langs!

We helpen je graag met:

Aankopen

Als aankoopmakelaar is het ons doel dat jij je droomhuis vindt én kunt kopen. In deze markt moet je verder kijken dan je neus lang is. Met ons slimme zoeksysteem vinden we de woning die jouw woonwensen vervult.

Verkopen

Huis verkopen? Wij van kempen & oberdorf ondersteunen je graag bij het hele verkoopproces. Onze deskundige en ervaren makelaars staan voor je klaar!

Taxaties

Wil jij je woning of bedrijfspand laten taxeren? Heb je een taxatierapport nodig voor een hypotheek, een aankoopbeslissing of juist voor de verkoop van je woning? Bij kempen & oberdorf zijn twee gecertificeerd taxateurs werkzaam voor een taxatie van jouw huis.

0 +

droomhuizen aangekocht

0

huizen verkocht afgelopen jaar

0 +

volgers op social media

Blijf op de hoogte

Jouw droomhuis in Sittard nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Bezoekadres:
kempen & oberdorf - Sittard
Rijksweg Zuid 121
6134 AA Sittard

Bezoekadres:
kempen & oberdorf - Stein
Haalbrugskensweg 12
6171 JA Stein

Back to top