Huis verkopen Beek

Woon jij in Beek en wil je jouw woning verkopen? Het is begrijpelijk dat je niet weet waar je moet beginnen. De makelaars van kempen & oberdorf hebben voldoende ervaring en andere instrumenten om jouw vragen te beantwoorden en jou vervolgens te begeleiden bij de verkoop van je woning in Beek. Zo wordt de verkoop van jouw huis geheid een succes. Benieuwd hoe onze makelaar je verder kan helpen? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan! Hierin brengt onze makelaar samen met jou de mogelijkheden in kaart voor de verkoop van jouw woning in Beek.

Gratis waardebepaling Beek

De huizenprijzen zijn hoog. Ben jij benieuwd naar de waarde van jouw woning? Onze makelaar komt graag bij je langs om jouw woning te schatten op waarde. Tijdens dit gesprek vertelt hij je graag meer over de huizenmarkt, de verkoopkansen van jouw huis en inzicht in cijfers uit de omgeving.

Wonen in Beek

Heerlijk wonen
Een gemoedelijk dorp met een stadskarakter. Beek is omringd door een groen gebied met molens, kastelen en hoeves. In de dorpskern vind je veel cultuur, waaronder twee musea.
Keutelbeek
De naam is ontleend aan de Keutelbeek die door en onder het dorp stroomt. De eerste bewoning van het dorpje dateert van 5000 voor Christus. Beek breidde sterk uit de met komst van Staatsmijn Maurits in Geleen.
Voorzieningen
De plaats heeft vele eigen voorzieningen. Naast het dorpscentrum ligt op het bedrijventerrein ten noorden van de plaats het overdekte winkelcentrum Makado, waar grootschalige detailhandel is gevestigd. In Beek bevindt zich, op de spoorlijn Maastricht - Venlo, het station Beek-Elsloo.

Huis kopen Beek

Op zoek naar een woning in Beek, maar heb je jouw droomwoning nog niet aan de haak kunnen slaan? Schakel dan de hulp in van onze aankoopmakelaar. Door het inschakelen van een aankoopmakelaar sta je sterker tijdens het proces van het aankopen van een woning. Door tijdig actie te ondernemen met onze aankoopmakelaar ben je andere potentiële kopers een stapje voor. Koop jouw droomhuis samen met de onze makelaar in Beek.

Aankoopmakelaar Beek

Heb jij eindelijk jouw droomwoning gevonden en ben je klaar om de volgende stap te zetten? Dan is dit het moment om een aankoopmakelaar in te schakelen. Onze aankoopmakelaar heeft jarenlange ervaring met aankopen van een huis in Beek. Het aankooptraject begint bij het selecteren van geschikte woningen en eindigt bij het passeren bij de notaris. Tussen de eerste en laatste actie zitten vele handelingen die verricht moeten worden. Jij kunt samen met jouw makelaar afspreken welke actie je zelf wilt doen en welke door de makelaar gedaan moeten worden. Hierbij kun je denken aan bezichtigingen (alleen of met de makelaar), onderhandelingen, controleren koopakte en controle bij oplevering.

Huis kopen Beek

Taxatie Beek

Ben je nog niet zeker of je je woning wilt verkopen en wil je graag eerst weten wat de waarde is van je huis? De taxateurs van kempen & oberdorf bepalen de waarde van een woning door te kijken naar o.a. de ligging van een woning, type woning, diverse oppervlakten en inhouden, technische voorzieningen, staat van onderhoud en de locatie. Door de verschillende opleidingen en actuele kennis van de markt kunnen onze taxateurs je voorzien van een gevalideerd taxatierapport.

Taxatie Beek

Gratis waardebepaling in Beek

Twijfel je over de verkoop van je woning en is voor jou de waarde van je woning doorslaggevend? Dan kan onze gratis waardebepaling inzicht geven. Daarnaast biedt het je een richtlijn voor de prijsklasse voor de zoektocht naar een nieuwe woning. Benieuwd naar de waarde van jouw woning in de huidige markt? Vraag dan nu de gratis waardebepaling aan!

Gratis waardebepaling Beek

Makelaar in Beek nodig?

Onze makelaars staan voor je klaar!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel of mail ons gerust. Marcello is jouw makelaar in Beek.

Woningaanbod in Beek

Hypotheek- en verzekeringsadvies

kempen & oberdorf helpt je verder op het gebied van hypotheken en verzekeringen. Door je doelen en wensen helder te analyseren, bieden we je een haalbaar en passend advies. Wanneer jij je droomwoning hebt bemachtigd, wil je hierbij natuurlijk zo weinig mogelijk risico lopen. Met ons verzekeringsadvies beperk jij je risico's en ben je niet onderverzekerd.

Meer informatie over hypotheken

Hypotheekadvies Beek

Ben je op zoek naar hypotheekadvies in Beek? We heten je van harte welkom op ons kantoor. Samen kijken we naar de mogelijkheden en nemen we jouw situatie onder de loep. Je wilt natuurlijk de hypotheek met de laagste rente, maar deze moet ook passen bij jouw eisen en wensen. Samen kijken we naar welke hypotheek en hypotheekvorm het beste bij jou past.

Verzekeringsadvies Beek

Zoek je de juiste verzekering voor jouw situatie, maar kom je er niet helemaal uit? Onze hypotheekadviseur staat voor je klaar. We vergelijken diverse verzekeringen en verzekeringsmaatschappijen met elkaar en zorgen zo voor de best passende verzekering(en), de juiste dekking en verzekerde bedragen. Wij hopen uiteraard niet dat je in de omstandigheid komt dat je jouw verzekering moet gebruiken, maar als dit wel het geval is dan moet deze zo goed mogelijk bij je passen. Je wil aan de ene kant niet teveel premie betalen en aan de andere kant zo goed mogelijk verzekerd zijn.

Advies over verzekeringen en hypotheken in Beek?

Onze adviseurs helpen je graag verder!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel of mail ons gerust. Rick helpt je graag met het vinden van de juiste hypotheek en verzekering die past bij jouw situatie.

Heb jij je droomwoning nog niet gevonden?

Schrijf je in

Bezoekadres:
kempen & oberdorf - Sittard
Rijksweg Zuid 121
6134 AA Sittard

Bezoekadres:
kempen & oberdorf - Stein
Haalbrugskensweg 12
6171 JA Stein

Back to top