Mijn favorieten

GRATIS waardebepaling van uw woning

HEEFT U VERHUISPLANNEN ? ONZE MAKELAARS KOMEN GRAAG BIJ U LANGS
 
De kundige makelaars van Kempen & Oberdorf bieden u veel slimme oplossingen bij de verkoop van uw huis. Wij hebben daar de middelen voor en doen het anders dan een traditionele makelaar.
 
U zult ­zich verbazen over de mogelijkheden die onze makelaars u kunnen bieden.
 
Wij zijn constant op zoek naar oplossingen om uw woning tegen de beste voorwaarden te verkopen. Het is onze missie om u te helpen en ervoor te zorgen dat alles naar wens gaat, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan! ­
 
CREATIEF MAKELEN
Vandaag de dag is voor het succesvol verkopen van uw woning een flinke dosis creativiteit nodig. Enkel wat foto’s op Funda plaatsen is niet meer voldoende. Hoe uw woning tegenwoordig wél opvalt en de juiste kopers aantrekt? Wij vertellen het u met veel plezier. Bovendien vergroten de makelaars van Kempen & Oberdorf de kans op succes graag door creatief mee te denken. Wat als de koper bijvoorbeeld zelf zijn/haar huis nog moet verkopen? En wat als dat een restschuld tot gevolg heeft? We denken graag mee over oplossingen die een koop vergemakkelijken en/of bevorderen.
 
PERSOONLIJK EN BETROKKEN
De verkoop of aanschaf van een huis is niet niks. Het gaat om een flink bedrag en dat vereist een hoge betrokkenheid van de makelaar. Als een modern en actief makelaarskantoor biedt Kempen & Oberdorf die betrokkenheid dan ook. Wij vinden het namelijk erg belangrijk om onze klanten door en door te kennen, en écht te begrijpen wat hun eisen en wensen zijn. Wij staan als specialist graag dicht bij de klant, ten aller tijd, van het begint tot het einde van het koop- of verkooptraject. Wij zijn dan ook van mening dat alle makelaars alle woningen, die wij in portefeuille hebben, en de mensen achter de woning kennen. Zodoende zullen alle makelaars binnen ons kantoor zich bij u komen voorstellen en de woning bekijken, alvorens de verkoop wordt opgestart.
 
VERKOCHT
Wij zijn trots op onze portfolio. Niet voor niets zijn wij de makelaar in Limburg die ook doet wat ze zegt. Ook uw huis verkopen? Wij helpen u graag verder tot we kunnen zeggen: VERKOCHT


Klik hier voor een aanvraag