Mijn favorieten

Kempen Oberdorf uw aankoopmakelaar voor Sittard, Geleen e.o.

HUIS KOPEN ?
NEEM DAN UW VERTROUWDE AANKOOPMAKELAAR VAN KEMPEN & OBERDORF MEE.
 
Onafhankelijke aankoopbegeleiding verdient zich dubbel en dwars terug!

Heeft u de ideale woning gevonden? Of twijfelt u tussen een paar huizen, de plaats om te wonen, of wilt u dat iemand een geschikte woning voor u zoekt? Kies dan voor een vertrouwenspartner die u eerlijk begeleid tijdens het gehele proces naar en van een woningaankoop. Het is dan ook aan te raden om een aankoopmakelaar van Kempen & Oberdorf in te schakelen. Experts op het gebied van woningaankoop en begeleiding.
 
Huis kopen: geen dagelijkse kost
Een huis kopen doet u niet elke dag. Het is belangrijk dat u goed voorbereid aan de slag gaat als u één van de grootste aankopen van uw leven gaat doen. Kies dan ook bewust voor een aankoopmakelaar. Een aankoopmakelaar van Kempen & Oberdorf verdient zichzelf namelijk altijd terug en kan u alles vertellen over de mogelijkheden die u heeft. En dat is vaak meer dan u denkt. Bel of mail ons en dan zal een van onze NVM makelaars contact met u opnemen. U ontdekt zo de voordelen van deze service en wellicht woont u binnenkort verantwoord in uw eigen droomhuis.

Aankoopmakelaar verdient zich terug!
 
WAT HOUDT ONZE AANKOOPBEGELEIDING IN ?
  • U heeft de woning van uw dromen gevonden en dan gaat de “roze bril “ op. De verkoper presenteert het huis prachtig en heeft een goed verhaal voor eventuele mindere punten.
  • Bij onze aankoopbegeleiding gaan we samen met u een 2e bezichtiging doen bij uw “droomwoning” en nemen we de gehele woning grondig onder de loep.
  • Na de bezichtiging gaan we samen met u de woning evalueren en beoordelen en bespreken we met u o.a. de bouwkundige staat, marktpositie, locatie, waarde enzovoort.
  • Hiervan krijgt u van ons een bezichtigingsverslag en desnoods adviseren wij tot het doen van een bouwkundige keuring
  • Wij zorgen ervoor, dat u de “roze bril “afzet. Indien u na deze bezichtiging nog steeds een goed gevoel heeft bij de woning, dan kunnen we overgaan tot onderhandeling.
  • Wij als aankoopmakelaar proberen de emotie uit de onderhandeling te halen en onderhandelen voor u over de koopsom, de (ontbindende) voorwaarden en regelen, in overleg met u, de leveringstermijn, notariskeuze en eventuele overname van roerende zaken.
  • Na een succesvolle onderhandeling controleren wij grondig, de door de verkopend makelaar opgestelde, koopovereenkomst.
  • Ook is een van onze makelaars aanwezig bij de eindinspectie en plegen wij eventuele nazorg.
  Aankopen is meer dan weten. Neem meteen contact met ons op!


Klik hier voor een aanvraag