Mijn favorieten

Wie zijn we?

Hoe het begon…
In 1925 is Kempen Assurantiën opgericht. Verzekeren in deze tijd was natuurlijk anders geregeld dan tegenwoordig. Maar de slogan is in tact gebleven: ‘Als je maar lang genoeg gewoon blijft, dan wordt alles bijzonder.’ En zo is het.
 
Dit gezegde geldt zeker voor Kempen & Oberdorf assurantiën. Hier vindt u uw persoonlijke verzekeringskantoor waar de service hoog in het vaandel staat. Wij kennen al onze klanten persoonlijk en een klant is bij ons vooral geen roepende in de woestijn. U verzekert hier precies wat u moet verzekeren. Niet meer en niet minder. De beste verzekeringen bieden wij u aan. Immers doet zich een schade voor, dan pakken wij al uw zorgen meteen uit handen. De schadeopvolging is grondig en traditioneel geregeld. Wij staan dichtbij onze klanten, zoals het hoort te zijn. Dat is onze trots! Wij heten u welkom bij ons assurantiekantoor Kempen en Oberdorf in Sittard.
 
 
Rick Kempen: “Wij bieden nog écht de aandacht en zorg voor onze klanten. Trots”

Sandra Schmitz: “Verzekeren is teamwork, waarbij onze klanten centraal staan”


Joyce Karta: “Vakkundig, persoonlijk en klantgericht: dat is Kempen & Oberdorf”

Monique Helmer: “Wij leggen de lat hoog, wij halen het beste voor onze klanten naar boven”Of mail direct naar verzekeringen@kempenassurantien.nl

Ga meteen naar:
- Particuliere verzekeringen
- Zakelijke verzekeringen / bedrijfsverzekeringen