Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Steenweg 87 in Sittard 6131 BD

Steenweg 87

6131 BD Sittard
Vraagprijs € 199.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

ALGEMEEN
In de aanlooproute (voetgangersdomein) vanaf het NS station, is deze representatieve winkelruimte met ruime bovenwoning gelegen.
In de directe nabijheid is een parkeerplaats en zijn winkels aanwezig, te weten Berden mode, Bormans Schoenmode en diverse anderen waaronder lokale winkeliers.

INDELING

SOUTERRAIN
Kelderruimte

BEGANE...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 467 m² Aantal lagen 4
Lees meer

Omschrijving

ALGEMEEN
In de aanlooproute (voetgangersdomein) vanaf het NS station, is deze representatieve winkelruimte met ruime bovenwoning gelegen.
In de directe nabijheid is een parkeerplaats en zijn winkels aanwezig, te weten Berden mode, Bormans Schoenmode en diverse anderen waaronder lokale winkeliers.

INDELING

SOUTERRAIN
Kelderruimte

BEGANE GROND
Entree, representatieve winkelruimte van ca. 236 VVO met een frontbreedte van ca. 5.51. Deze winkel is voorzien van een systeemplafond en een heater. Aan de achterzijde is een kantoor / keuken (ca. 34 m2) gelegen.

EERSTE VERDIEPING
Overloop, 2 slaapkamers (resp. ca. 2.45 x 4.35 en 3.52 x 2.62), beiden voorzien van een parketvloer, berging, riant magazijn van ca. 210 m2, opgesplitst in 2 gedeeltes

TWEEDE VERDIEPING
Overloop, hal met parketvloer, woonkamer 1 (ca. 5.18 x 5.50 met parketvloer en open keuken met aanbouwkeuken met apparatuur, toiletruimte, geheel betegelde badkamer 1 (ca. 1.40 x 2.50) met douche, geheel betegelde badkamer 2 (ca. 2.50 x 1.40) met ligbad en wastafel, woonkamer 2 (ca. 4.82 x 4.75) met parketvloer en toegang tot een dakterras (ca. 5.20 x 6.50)

DERDE VERDIEPING
Via vaste trap bereikbare zolderkamer met dakkapel

OPLEVERINGSNIVEAU:
In de huidige staat

AANVAARDING
Per direct

BIJZONDERHEDEN
- Bestemmingsplan met mogelijkheid tot wonen (inclusief subsidieregeling)
- In het pand is mogelijk asbesthoudend materiaal verwerkt
- De aanwezige apparatuur is niet op deugdelijkheid getest
- Koper heeft de mogelijkheid tot het uitvoeren van een bouwkundige keuring.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 199.000,- kosten koper Aanvaarding Direct BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 467 m² Verkoopoppervlakte 236 m² Perceeloppervlakte 278 m² Frontbreedte 511 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie toelichting Het object is gelegen in de aanlooproute van het ns station en het kernwinkelgebied Aantal lagen 4 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
467 m²
Verkoop vloeroppervlakte
236 m²
Frontbreedte
511 cm
Verdiepingen
4
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Route van naar Steenweg 87, 6131 BD Sittard
U kunt de brochure hier downloaden

ContactBedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.